mefruj1 (24-Feb-2010), sel_inn_24 (21-Feb-2010)
sayýn yönetici arkadaþlar sitenin yeni þekli bence güzel olmamýþ eski þekli çok daha iyiydi. tabi kiþisel görüþüm.
HAYAT ÇATLAK BARDAKTAKÝ SUYA BENZER SEN ÝÇSENDE TÜKENÝR ÝÇMESENDE.BUNUN ÝÇÝN HAYATTAN ZEVK ALMAYA BAK ÇÜNKÜ SEN ONU YAÞASANDA BÝTECEK YAÞAMASANDA...
mefruj1 (24-Feb-2010), sel_inn_24 (21-Feb-2010)
Begenmedigimi ben ilk acildigindan beri sÖylÜyorum.burdaki bazi arkadaslar alisirsin dediler ama olmuyor boyle cok karisik toplu degil darmadagan bir durumda bunu pek cok arkadasim dile getiriyor bazi arkadaslar artik siteye girmiyorlarmis.yeni haber var mi diye bana soruyorlar.sikayetci olan cok arkadas taniyorum bence degistirmenin bir anlamida olmadi degistirilmesini tÜm arkadaslarim adina talep edÝyorum.tesekkÜrler
sel_inn_24 (21-Feb-2010), zeyneb (22-Feb-2010)
Arkadaþlar sitenin yeni görünümüne alýþmamýþ olabilirsiniz kabul ediyorum fakat yýllardýr diðer siteleride ayný tarzda kullanýyorsunuz. Sadece sitemiz için deðiþikliðe alýþamadýnýz. Halbuki memurlar.net gibi hepimizin girdiði bir sitede ayný formatta FORUM sayfalarý ayrý bölüm ana sayfada sadece önemli görülen geliþmeler yayýnlanýyor.. Bizde de böyle artýk. Fikir alýþveriþleriniz FORUM sayfalarýnda olacaktýr. FORUM sayfalarýndaki düzen hiç deðiþmedi ayný sýrada ayný baþlýklarda devam ediyor eski sitede de yeni sitede de.
Ayrýca siteye girip girmeme konusuda sizlerin bileceði bir iþ bizler elimizi taþýn altýna sokup bir araya gelmek içn çaba sarfediyoruz, emek veriyoruz üstüne de ekonomik olarak zarar ediyoruz. . Sizler pireye kýzýp yorgan yakabilirsiniz.
En önemlisi þikayet eden arkadaþlara sesleniyorum. Sizlerde geliþmeleri takip ediyorsanýz baþkalarýna bilgi vermek istiyorsanýz gelin sizide yönetici yapalým bildiklerini paylaþýn her zaman þikayet etmeyin. Çözüm üretmeden þikayet eden sýradan öðretmen olarak gözükmeyin, insanlara katký yapýn..
- Tartýþacak kadar bilginiz yoksa kapasitenizi zorlayýp komik duruma düþmeyin.
bende sitenin yeni görümünü beðenmedim eskisi daha iyiydi herþeye daha kolay ulaþýyordum bu þekliyle siteye giresim gelmiyor![]()
kendi bahçesinde dal olamayanýn biri girmiþ bahçeme aðaçlýk taslýyor
sel_inn_24 (21-Feb-2010)
Kesinlikle ben de katýlmaktayým. Her þeyi çok çok kolay bulabildiðimiz eski formata öyle alýþtýk ki sitemizin yeni hali bize çok garip geliyor. Açýkçasý siteye girme konusunda sanki eski formatta biraz daha hevesliydik...
Ayrýca Forum_Admin biraz kýzmýþ olacak ki böyle þeyler yazmýþ. Bence biraz daha sakin düþününce söylediklerinin eleþtirilere nazaran biraz aðýr olduðunu anlayacaktýr.... ( Ayrýca sitenin eski halinden ziyadesiyle memnun olan insanlar bu format deðiþikliðine nasýl ve neden katkýda bulunsun ki? )
Göz yum cihâna aç gözünü dem gelir geçer,
Sen göz yumup açýnca bu âlem gelir geçer. ( Abdulhak MOLLA )
ayaklýkütüphane (21-Feb-2010), kod adý sözleþmeli (21-Feb-2010), sel_inn_24 (21-Feb-2010)
Yeni siteyi ben de beðenmedim.Eskisine nazaran çok daha düzenli,bilgiye çok rahat ulaþýlabildiðini de söyleyebilirm.Ancak yeni site ÝNSANLARIN BÝRBÝRLERÝYLE ÝLETÝÞÝMÝNE KAPALI eski halinde sanki herkes bir evde yaþýyor, birbirini görüyor,güncel konularý daha rahat takip edebiliyordu.Yeni sitede ÝNSANLAR AYRI AYRI ODALARA kapaltýlmýþ birbirinden bi haber bu da sitenin soðuk yüzlü olmasýný saðlýyor.Eskisine nazaran ben de sýk girmiyorum artýk..Bilgi ihtiyacým olmadýðýnda bile girdiðim,iyi zaman geçirdiðim siteye artýk sadece bilgi ihtiyacým olduðunda giriyorum.Ana sayfa olarak eski sitenin ana sayfasý kullanlabilirdi.Verileri depolama olarak yeni site kullanýlsa kusursuz olacaktý.Site þimdiki haliyle buzdolabý..
Zorsa baþarýlýr,imkansýzsa biraz zaman alýr...
ayaklýkütüphane (21-Feb-2010), kod adý sözleþmeli (21-Feb-2010), mefruj1 (24-Feb-2010)
bende beðenmedim..eskiden aradýðým bilgiye daha çabuk ulaþýyordum.sevmedim...
sel_inn_24 (21-Feb-2010)
ben de beðenmedim, eski format daha iyiydi.. aradýðýmý bulamýyorum..
sel_inn_24 (21-Feb-2010)
beðenmeyen arkadaþlara katýlýyorum.. eski formata dönülmeli bence..
sel_inn_24 (21-Feb-2010)
Valla ben de alýþamadým yaa, daha zor sankii)
Zulmü alkýþlayamam,zalimi asla sevemem.Gelenin keyfi için geçmiþe kalkýp sövemem.Adam aldýrma da geç git,diyemem aldýrýrým.Çiðnerim,çiðnenirim Hakk'ý tutar kaldýrýrým
sel_inn_24 (21-Feb-2010)
bende beðenmedim eskiden daha derli toplu idi ve öyle alýþmýþtýk ki neyi nerde arayacaðýmýzý biliyorduk kaç gün geçti daha alýþamadým bu gidiþle de alýþacaðýmý zannetmiyorum..eskiye dönülse daha iyi olacak.her yeniliði herkes beðenmek zorunda deðil..sýradan yönetici olmaktansa üyelerin dileklerini önemsemenizi tavsiye ederim.kimseye kýzmaya hakkýnýz yok...
sel_inn_24 (21-Feb-2010)
Arkadaþlar elbette tasarým olarak beðenmeyebilirsiniz zevkleri ve renkleri sorgulayamam. Alýþmakta da zorluk yaþayabilirsiniz bu da kiþiliðe göre deðiþen zaman konusudur.
Fakat deðiþen çok bir þey yok. Yeniliklere alýþýk olmamýz gerekli. FORUM sayfalarý zaten tamamen ayný. Biz eski sitede forum konularýnda yazýlan son baþlýklarý ana sayfada hazýr gösteriyorduk þimdi ise sað kenardaki blokta gözüküyor. Daha zengin bir hale büründük aslýnda. Biraz hazýrcýlýðý azalttýkda diyebiliriz.
Eðitim derslerinde gördük arkadaþlar; Ýnsanoðlu bildiði alýþtýðý þeyleri yaparken çok yorulmaz, sýkýlmaz. Bu nedenle yeni bir þey öðrenmektense gerekli olmadýðý sürece hep eski yani alýþtýðý davranýþlarý sergiler. Sizin eski dönüþ isteðiniz kusura bakmayýn bana biraz bu konuyu anýmsattý bir üyemizin hatýrlatmasý sonucu.
Yine eðitim derslerinden hatýrlayýn; Zihnimizde yeni ve zengin þemalar oluþturmak için, yeni kültürler tanýmalý, farklý müzikler dinlemeli, farklý yaþantýlar içine girmeli, farklý kiþilerle iletiþim içine girmeli...vs. Bizim de yaptýðýmýz þemayý zenginleþtirmekti. Bunu çözmek için biraz çaba sarfedebilirsiniz belki ama sonuçta daha çok seveceksiniz.
Sonuç olarak geriye dönmemiz mümkün deðildir. Site bu haliyle hem teknik hem kullaným olarak daha modern ve esnek bir hal almýþtýr. Umarým en kýsa zamanda hepiniz alýþýrsýnýz.
Sizlerdende þikayetten öte çözümler üretmenizi bekliyorum, siteye þuda eklenseydi, veya þu kýsma þöyle bi þey yapýlsaydý yada ben olsam þu iþi þöyle yapardým gibi yapýcý çözümlerle gelirseniz her zaman daha çok deðer verileceksiniz.
Saygýlar.
- Tartýþacak kadar bilginiz yoksa kapasitenizi zorlayýp komik duruma düþmeyin.
eminimki çok zahmet verdiniz sitenin yeni hali için ancak cidden diðerinde daha rahat ve kolay biilgilere herkesin düþüncesine ulaþabiliyodum...emeðinize saðlýk ancak eski hali daha iyi ve kullanýþlýydý...
sel_inn_24 (21-Feb-2010)
bazen yenilik sandýýðýmýz þeyler iyi olmayabiliyor aynen sitenin yeni hali gibi eskiye özlem var bazý konularda ve sitenin görünümünde
küpeli (21-Feb-2010), sel_inn_24 (21-Feb-2010)
admin bence bu kadar elestýrý alýyor ýse eskýye dönmelisin arkadaslar haklý cok kopuk önemli olan bizim icin býr yenýlýkse biz memnun degiliz.bence elestýrýlerý dýkkate almalýsýn nýmet cubukcu kadar ýnatcý cýktýn.yýnede tum caban ýcýn tesekkurler
küpeli (21-Feb-2010), sel_inn_24 (21-Feb-2010)
........................................
Konu aydýnlýefe tarafýndan (23-Feb-2010 Saat 21:21 ) deðiþtirilmiþtir.
ayaklýkütüphane (21-Feb-2010), bukett (23-Feb-2010), kod adý sözleþmeli (21-Feb-2010), küpeli (21-Feb-2010), sel_inn_24 (21-Feb-2010)
Bu konuyu 1 kiþi geziyor. (0 Kayýtlý üye ve 1 Misafir)
Bookmarks