+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 1 2
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 17 ile 24 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sözleþmeli Öðretmenler Verilen Kadro Sözü Þubatta Tutulmazsa 13 Martta Eyleme Baþlýyr

Tweetr'da Yayýnla!

Yeni Üye
    Bulunduðu yer
    tokat
    Teþekkür Et
    0
    0 Mesajda 0 Teþekkür almýþ
    Abbas Güçlü ye mesaj çektim. Sizde çekin arkadaþlar. Umarým bu gece bastýrýrýz ve gücümüze dayanamazlar.editor@abbasguclu.com.tr aguclu@abbasguclu.com.tr
    BENDE VARIM

Yeni Üye
    Bulunduðu yer
    tokat
    Teþekkür Et
    0
    Abbas Güçlü ye mesaj çektim. Sizde çekin arkadaþlar. Umarým bu gece bastýrýrýz ve gücümüze dayanamazlar. editor@abbasguclu.com.tr aguclu@abbasguclu.com.tr
    BENDE VARIM

Yeni Üye
    Bulunduðu yer
    mardin
    Teþekkür Et
    15
    Arkadaþlar hepinize çok teþekkür ederim bugüne kadarki çabalarýnýz için.birliðimize bu kadar önem verip destekleriniz için. hepinizi gönülden kucaklýyorum.sonuna kadar destek veriyorum.kadro bizim hakkýmýz.hepinize selam olsun.lütfen herkes mail atsýn...

Üye devrim - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Bulunduðu yer
    istanbul
    Teþekkür Et
    1
    3 Mesajda 6 Teþekkür almýþ
    haydi hep beraber atalým mailleri heyooo..

Yeni Üye
    Bulunduðu yer
    tokat
    Teþekkür Et
    0
    arkadaþlar genç bakýþa CHP Yalova Millet Vekili Sayýn Muharrem Ýnce de katýlýyor.Kendisi fizik öðretmeni yani bir eðitimci. Bence bir kaç mail de kendisine atalým muharrem.ince@tbmm.gov.tr

Yeni Üye
    Bulunduðu yer
    BALIKESÝR
    Teþekkür Et
    0
    1 Mesajýna 1 Teþekkür almýþ
    maillere cvp türk eðitim senden geldi.

(musaakkas@turkegitimsen.org.tr)
    Sayýn ,.Haber sitemize bakmanýzý isteriz.Tüm bahsettiðiniz sorunlarý bakanlýða bildirdik.Bakanlýktan bugüne kadar bir cevap gelmediði için 13-14(Tarih tam olarak valilik onayýndan sonra belli olacak) Mart tarihinde Ankarada yürüyüþ ve Miting yapacaðýz.Miting için Tüm illerdeen Ankara'ya otobüsler kaldýrýlacak.Bilginize.

7. Bu Mesaj için nurdan10'a Teþekkür Edenler:

devrim (14-Mar-2010)

Yeni Üye
    Bulunduðu yer
    kastamonu
    Teþekkür Et
    0
    sanýrým bu son ve en önemli fýrsat olacaktýr.seçimden sonra kadro bekleyenler boþuna beklemesin.kimseden korkmayýn,herkes yanýmýzda.milletvekilleri artýk bizim ne halde olduklarýmýzý biliyorlar.öðretmenlerin güçlü bir eylemlerinden korktuklarýný biliyorum.bu son fýrsattttttttttttt!!!!!!!!!

Yeni Üye
    Bulunduðu yer
    BALIKESÝR
    Teþekkür Et
    0
    Anadolu Eðitim Sendikasý Genel Merkez (aes@aes.org.tr) cevabý;

Deðerli Öðretmenlerimiz;

Sendikamýza ulaþan zincir maillerde 13 Mart 2010 günü sözleþmelilerin kadroya geçiþini saðlayacak bir eylem yapýlmasý yönünde bir çaðrý vardýr. Kuruluþundan bu yana sözleþmelilik ayýbýnýn sonlanmasý yönünde en çok eylem yapan, basýn açýklamalarý ve randevu talepleriyle konuyu gündemde tutan, meclis milli eðitim komisyonu üyeleri ile sürekli görüþen sendikamýz yapýlacak eyleme destek vermekten çekinmez. Bu eylem hakkýnda gözden kaçan noktalarý vurgulamak isteriz.

1. 13 Mart günü Türk Eðitim Sendikasý'nýn çalýþma takvimi içinde aylar öncesinden karara baðlanmýþ bir tarihtir. Baþka bir sendikanýn bu tarihle ilgili çaðrý yapmasý, resmi baþvuruda bulunmasý doðru olmayacaktýr.

2. Eylem, eðitim, öðretim, bilim hizmetleri iþ kolundaki (02) tüm eðitim çalýþanlarýnýn (akademisyenlerden, hizmetlilere) özlük, atama, görevde yükselme, maaþ, vs. tüm sorunlarýný gündeme taþýmak içindir. Yalnýzca sözleþmelilerin kadroya alýnmasý için yapýlmayacaktýr.

3. Kendi teþkilatlarýnýn organize edeceði eyleme kaldýrýlacak otobüsler, Ankaraya taþýnacak üyeler arasýnda bulunacak TES üyesi sözleþmeli öðretmen oraný hakkýnda bilgimiz bulunmamaktadýr. Yüzbini aþan üye sayýsýna raðmen sözleþmeli üye sayýsýnýn 2 bin civarýnda olduðu ifade edilmektedir. Tamamýnýn alanda olmasýný umuyoruz.

4. Mayýs ayýnda yetkili sendikayý belirlemek için baþlayacak takvim öncesi alanda olmak, tüm üyeler için hak aramak, üye çalýþmalarýný hýzlandýrmak büyük sendikalar için önemlidir. Diðer sendikalar da Mart, nisan aylarýnda bu tür eylemler yapacaklardýr.Her yýl ayný tarihlerde, ayný gündemlerle yapýlmasý adeta gelenektir. Bu sendikalarýn toplam eðitim çalýþanlarý içinde oransal olarak az sayýda olan, sendikalý olmaktan çekinen sözleþmeliler için eylem yapacaðýndan kuþkuluyuz.

5. Emek ve maliyet açýsýndan eyleme ev sahibi olacak Türk Eðitim Sendikasýnýn resmi çaðrýsý olmaksýzýn AES olarak eyleme katýlmak, rol çalmak olarak algýlanýr. Bizim her eylemimizde yaptýðýmýz gibi resmi bir çaðrý yapýlýrsa ve sözleþmeliler esas ise, koþulsuz ve sendika pankartýmýz olmadan alanda olacaðýz.

* Sözleþmeliler, atama-kadro ve il emri eylemlerimizin birinde MYK temsili saðlayan, bir tanesine Genel Baþkan düzeyinde katýlan Türk Eðitim Sendikasýna bu vesile ile sizin adýnýza da tekrar ediyoruz. Öðretmenlik mesleðini asaleten ve tüm özlük haklarýyla yapmanýza katký saðlayacak her sendikal yapý önemlidir. Sözleþmeli üye sayýmýz ne olursa olsun, bu kazanýma katký saðlamak bizi onurlandýracaktýr.

Saygýyla duyurulur.

Anadolu Eðitim Sendikasý Hukuk Sekreterliði

(yorum size kalmýþ...)

+ Konu Cevaplama Paneli

Konu bilgileri

Users Browsing this Thread

Bu konuyu 1 kiþi geziyor. (0 Kayýtlý üye ve 1 Misafir)