normalde yoktu ama sonradan verilmeye başlandı bu eş durumu tayinleri sırasında yeni bir güncelleme yaparlar ozaman inşaallah görünürr. benim de askerlik sonrasında köy ek puanı yok ama ağustosta grünür geçen yıl da aynısı olmuştu
Arkadaşlar hizmet puanında sözleşmelilerde köy ve belde eki yok mu?İlsisimde Sözleşmeli Gorev(4/B) İçin 04/03/2006 Tarihli Yönetmeliğe göre Hizmet Puanı Hesaplanmıştır şeklinde bir ibare var.Ve çalıştığım yer belde olmasına rağmen belde ek puanı gözükmüyor.
normalde yoktu ama sonradan verilmeye başlandı bu eş durumu tayinleri sırasında yeni bir güncelleme yaparlar ozaman inşaallah görünürr. benim de askerlik sonrasında köy ek puanı yok ama ağustosta grünür geçen yıl da aynısı olmuştu
İdeal insan kendine rağmen bir mum gibi eriyip çevresini aydınlatandır.
belde ek puanı 2 puan olması lazım.eğer yazmıyorsa okul müdürünü başvurabilirsiniz.
"SÖZ GÜMÜŞSE SÜKUT ALTINDIR."
Başka okulda çalışıyorum şu anda.Şimdi çalıştığım okullla mı eski okulumla mı muhatap olcağım bu konuda.2008 ocak başladım 2008 ağustos fesh ettim.Puanım eksik hesaplanmış.
Kadroya geçtim sayfamda sözleşmeli hizmet puanı yazıyor.12 puanlık yerin beldesinde 7 ay 20 gün çalıştım sadece 7 puan almışım.Okul açılınca geç kalmam umarım.Hemen düzelttirmem mi gerekir?
köy ek puanı olarak 8 puan verildiğini biliyorum ama kasabadan haberim yok...ben yılda 26 puan alıyorum...
TOPRAĞIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA, TOPRAĞIN ALTINDA KEFENSİZ YATMAYI ŞEREF SAYARIZ...
2 ocak 2008 de başladım yılda 30 puan alıyorum en son 45 di..
![]()
askerlik puanım hesaplanmadı ona sinir oldum bende...
askerde olduğumuz bölgenin puanını mı alıyoruz?
bizim okulda 2 tane sözleşmeli çalışıyoruz ona köy ek puanı veriliyor bana verilmiyor buna ne dersiniz ilçeye sorduğumuzdada orası köy değil ondandır deniyor ama arkadaşımınkide hala düzeltilmiyor anlayacağınız ilçedekilerde ne olduğunu bilmiyor ne biçim bir sistem anlamıyorumki karambole iş yapıyorlar kimsenin bişey bildiği yok ne diyim
Bu konuyu 1 kişi geziyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
Bookmarks