PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Görevlendirme !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ahmetgül
10-Sep-2007, 00:51
arkadaşlar çalştığım okulda 15 saati dolduruyorum.Müdürüm beni başka bir okula görevlendirmek istiyor.Ancak ben görevlendirilmek istemiyorum.Buna itiraz etme hakım var mı? 15 saatten fazla ders almak istemiyorum.

omer
10-Sep-2007, 01:05
arkadaşlar çalştığım okulda 15 saati dolduruyorum.Müdürüm beni başka bir okula görevlendirmek istiyor.Ancak ben görevlendirilmek istemiyorum.Buna itiraz etme hakım var mı? 15 saatten fazla ders almak istemiyorum.

kardeş müdürün seni 21 saate kadar görevlendirebilir, gideceks,n..ama üstünü gönderemez.....

ddeniz
10-Sep-2007, 14:48
benim de bildiğim kadarıyla gitmen gerekiyor.

suleyman10
10-Sep-2007, 21:20

Müdür seni başka okula gönderemez, ancak göndermeye vesile olur, bu durumda müdürün yapabileceği bir şey de yok. Çünkü yeni düzenlemeler geldi.

Bu düzenlemelerde daha önceleri 15 saat şeklinde yada 16 saatler şeklinde 2, 3 öğretmene ortak dağıtıyorlardı. Şimdi öyle değil, şimdi en yüksekten başlanıyor hesaplanmaya. Mesela önce öğretmenin birine 27-28 saat, diğer öğretmene 25-26 saat şeklinde aşağa doğru hesaplama yapılıyor.

Mesela bir okulda daha önceleri 50 saatlik ders 3 öğretmene dağıtılıyordu, şimdi ise 25- 25 şeklinde yada 26 -24 şeklinde dağıtılıyor, Şimdi norm kadroları sıkıyorlar, öğretmenlere norm fazlası durumuna düşürüyorlar.

Buna itiraz edersin ama bir şey elde edemezsin, belki sen gitmezsin başka bir öğretmen gider, sadece faydası o olur diye düşünüyorum.

ahmetgül
12-Sep-2007, 15:48
teşekkür ederim süleyman hocam

sevilay
13-Sep-2007, 13:40
arkadaşlar maaş karşılığı 15 saat dersi kendi branşımızda mı girmek zorundayız?cevap

ahmetgül
13-Sep-2007, 14:17
hayır.........

FORUM_ADMIN
13-Sep-2007, 15:25
arkadaşlar maaş karşılığı 15 saat dersi kendi branşımızda mı girmek zorundayız?cevap

Hocam bu soruyu uygun bir yere açsanız hem siz daha çabuk cevap alacaksınız. Hemde sizden sonrakiler de okuyup öğrenecekler.

Burası bu sorunun yerimi?

FORUM (Only the registered members can see the link) bölümünüe bakarak uygun bölüme sorunuzu kaydırın lütfen..

uykucu
10-Oct-2007, 14:49
arkadaşlar ben okulumdan hiç memnun değilim okul değiştirmek istiyorum.neler yapabilirim yardım edin . bursa

laurona
16-Oct-2007, 11:52
bursa da hangi okul
bildlğim kadarıyla pek bişi yapamazsın stajerliğin kalkmadıysa alışman gerek :(

aydınlıefe
16-Oct-2007, 12:20
yasal olarak öğretmenlere fazla ders verilemeyeceği hükme bağlanmışsa da. almak istemiyorum dediğinizde sanki nasıl olsa maaşımı alıyorum yatarım hesabı yapıyormuşsunuz izlenimi doğar.
hiç kimse bu adam zaten maaşının karşılığını 15 saatle ödüyor sadece ek derse girip fazla para kazanmak istemiyor demez. problem burda. yani çok derse girmek istersin paragöz olursun, az derse girmek istersin oda maaşını yatarak almak istiyor hesabına gelir.
bende sadece 24 saat matematiğe gireyim dedim ama 27 oldu. mecburdum çünkü herkesin ders sayısı 30 a dayandı

erhan3488
16-Oct-2007, 13:49
arkadaşlar ben okulumdan hiç memnun değilim okul değiştirmek istiyorum.neler yapabilirim yardım edin . bursa

ya bende hıc memnun degılım ama ne yapalım ıste calısıyoz hocam yerınızı sevmeye çalısın:)

Gülden Kuntoğlu
15-Nov-2007, 18:02
Merhaba arkadaşlar, ben yeni üyelerdenim.Branşım Türkçe.Eylülde 4/B kapsamına girdim.ben de sizler gibi bu durumdan memnun değilim.Ve 2. dönem kadroya geçmek istiyorum.Ama şansım ne kadar bilmiyorum.Puanım 79,96 kadroya geçebilir miyim?

suleyman10
15-Nov-2007, 18:36
Hocam öncelikle aramıza hoşgeldin, aldığın puan'a göre ihtimalin yüksek ama önemli olan ne kadar branşlardan alınacak, sayıya da bağlı, ama her şey nasip hayırlısı olsun diyelim.