Orijinalini görmek için tıklayınız : bayram sonrası rapor acil!!!
arkadaşlar bir konuda acil yardımınıza ihtiyacım var bayram tatili sırasında rahatsızlandım ve dün gece acile gittim doktor 3 günlük rapor yazdı yanlız pazartesi başhekimin onaylaması gerekiyormuş.ben de bu süreyi memleketimde geçirmek istiyorum. sorun ise şu memleketimdeki milli eğitim pazartesi günü bana sevk veremeyeceklerini söyledi sevk olmayınca da rapor izne dönüşmüyormuş. görev yerinizden fakslasınlar dediler yarın arayıp söylücem ama ondan sonra ne olucak ya da ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen cevap yazsın şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım vardı ama sağolasınız kimse cevap bile yazmamış ben işimi zor da olsa hallettim ama sitemimi dile getirmeden de duramadım çok saolun gerçekten....
arkadaşlar bir konuda acil yardımınıza ihtiyacım var bayram tatili sırasında rahatsızlandım ve dün gece acile gittim doktor 3 günlük rapor yazdı yanlız pazartesi başhekimin onaylaması gerekiyormuş.ben de bu süreyi memleketimde geçirmek istiyorum. sorun ise şu memleketimdeki milli eğitim pazartesi günü bana sevk veremeyeceklerini söyledi sevk olmayınca da rapor izne dönüşmüyormuş. görev yerinizden fakslasınlar dediler yarın arayıp söylücem ama ondan sonra ne olucak ya da ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen cevap yazsın şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım vardı ama sağolasınız kimse cevap bile yazmamış ben işimi zor da olsa hallettim ama sitemimi dile getirmeden de duramadım çok saolun gerçekten....
hocam şahsım adına söylüyorum bilsem veya başıma gelse yazardım.Ama sorduğunuz sorunun cevabını bilmiyoruz.Kafadan bir şeyler yazıp sizi yanlış mı yönlendirseydim.
siz nasıl halletiğinizi yazıp ne kadar duyarlı ve yardım sever olduğunuzu göstermişsiniz zaten bu sebeple biz teşekkür ederiz.siteye bu konuda katkı sağladığınız için....
saygılarımla........
umuro hocam bu sitenin 15 bin üyesi oldu diye övünen biziz ben bu 15 bin üyenin içinde en azından birinin başına böyle bir olay gelmiş olacağını düşündüm ki hala öyle düşünüyorum burası bir paylaşım ve bilgilerimizi paylaşmamız gerektiğini düşünüyorum emin olun imkanlarım dahilinde siteye girmeye çalışıyorum ve bildiğim şeyleri yazıyorum bu sitenin yeni üyelerindenim ve yeni bir sözleşmeli öğretmenim bu nedenle tabi ki bilgilerim sınırlı.ayrıca beni şu da çok rahatsız etti üstteki üyeye ne fırlatırsın gibi oyunlara katılım çok fazla iken benim konuma 1 tane bile cevap yazılmamıştı.ben oyun oynamayalım demiyorum ama önceliği bu tarz konulara vermemiz gerektiğini düşünüyorum.çünkü bize bizden başkası yardımcı olamıyor ne yazık ki.siz mesajımı şahsi gibi kabul edip işimi nasıl hallettiğimi anlatmadığım için bir de taş atmışsınız. hemen bunu da açıklayayım son mesajımı çok sınırlı bir vakitte ve hasta yatağımdan yazmıştım.
ama başınıza böyle bir olay gelirse şu yolu izliyorsunuz. raporunuzu aldıktan sonraki ilk iş gününde raporunuzu görev yerinizdeki mem e fakslıyorsunuz onlar raporu uygun bulursa ve tatil izin dilekçeniz de varsa size bir sevk yazıp fakslıyorlar. fakslanan sevkle bulunduğunuz yerdeki mem e gidip tekrar onların hazırladığı sevki alıyorsunuz va acil e götürüp işleminizi yaptırıyorsunuz.
sizin de dediğiniz gibi imkanlar elverdiği takdirde siteye katkı sağlamaya çalışan bir üyeyim....
spinallis
17-Dec-2008, 19:40
emlmao hocam sözleşmeli öğretmensiniz.Acaba sözleşmeli öğretmenlerde sevki bulundukları meme götürüyorlarmı.
hocam bilgilerinizi bizimle paylaştığınız ve bizim de öğrenmemizi sağladığınız için teşekkür ederiz,katkılarınızı bekleriz;)
emlmao hocam sözleşmeli öğretmensiniz.Acaba sözleşmeli öğretmenlerde sevki bulundukları meme götürüyorlarmı.
size fakslanan sevki götürmezseniz bulunduğunuz yerdeki mem size sevk hazırlamıyor malesef ayrıca resmi tatil de olsa il dışına çıkarken izin dilekçesi bırakın benden size tavsiye. ben müdürüme giderken bırakmak istedim ama o gerek olmadığını söyledi. bıraksaydım faksa falan gerek kalmıcaktı uğraşmıcaktım yani. haa unutmadan en son bir de görev yerinize dönünce raporunuzun aslını mem e götürmeniz gerekiyor..
spinallis
17-Dec-2008, 20:57
bizim okul müdürü tatillerde izin dilekçesi almıyor.Rapo almamızı istemediği için.Şubat tatili dönüşü bende rapor alacağım.Özel bi nedenden ötürü.İzin dilekçem olmadan raporu alıp sonra meme faxlayacağım.Yani öylemi.İzin dilekçem olmadan rapor almamda bi sorun çıkarmı.Birde milli eğit. zaman zaman izin dönüşleri bu raporları kabul etmeyebilirmiş doğrumu.
dedikleriniz doğru izin dilekçeniz olmazsa sorun çıkabilir. benim de yoktu sağolsunlar görmezden geldiler. sizin müdürünüz izin dilekçesi almıyorsa tatile gitmeden mem e de bırakabilirsiniz. ayrıca dilekçeyi kabul etmeme gibi bir şey çok garip bu sizin hakkınız.
ama dilekçe bırakamazsanız rapor alıp arayın çalıştığınız yerdeki mem i. belki benim gibi şanslı gününüzdür. ama ben gerçekten rapor için çok uğraştım.
Oguz_Kaan
17-Dec-2008, 21:22
arkadaşlar talil raporla birleştirince bazı milli eğitim müdürlükleri soruşturma açıyormuş bilgilerinize
arkadaşlar talil raporla birleştirince bazı milli eğitim müdürlükleri soruşturma açıyormuş bilgilerinize
bunu ben de duydum ama çok saçma hastalanma tarihimizi biz belirlemiyoruz. bizi neyle suçlayabilirler ki anlamıyorum..:confused:
Oguz_Kaan
17-Dec-2008, 21:32
zihniyet farklı hocam adamlar her şeyi farklı düşünüp kendilerince yorumluyorlar ne yapabiliriz
vBulletin v4.0.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.