Orijinalini görmek için tıklayınız : Bütün okul öncesi öğretmenleri siz de buraya buyrun:)
Bir okul öncesi öğretmeni olarak forumda bu kısmı boş görünce kanıma dokundu doğrusu..
Ama açılışı ben yapayım gerisini de siz getirin bakalım:)Okul öncesi ile ilgili etkinlik ile planlarımızı ve tabiki sorunlarımızı da bizde buradan paylaşım...
SAYGILARIMLA....
pokahontas
22-Aug-2008, 15:21
merhaba bende bir okul önc. öğretmeniyim.erzurum pasinlerde görev yapıyorum şimdilik :)neden hiç kimse yok?
hocam merhabalar hoşgeldiniz..valla açılışı yaptık başlayalım artık bizde ses çıkarmaya buradannnnnn;)
selensedefselen
03-Sep-2008, 10:17
selam arkadaşlar bende geldimmm.trabzondaydım amaaz önce antalya ya atandımm:D çokmutluyum:) :D
Hayirli olsun hocam atamaniz sizde hoşgeldiniz..anasinifinda mi yoksa anaokulunda mi görevdesiniz?
Bu sene hangi planlari kullanacaksiniz seçtiniz mi?yada hazirladiniz mi?
turkolog_28
04-Sep-2008, 23:13
pasınlerde hangı okuldasın arkadasım orda okudum ben de ıyı bılırım pasınlerı
mrb arkadaşlar bende okul öncesi öüğretmeniyim düzce yığılcada görev yapıyorum
merhabalar bende İstanbul sultanbeyli de görev yapıyorum.
selensedefselen
06-Sep-2008, 23:08
Hayirli olsun hocam atamaniz sizde hoşgeldiniz..anasinifinda mi yoksa anaokulunda mi görevdesiniz?
Bu sene hangi planlari kullanacaksiniz seçtiniz mi?yada hazirladiniz mi?
teşekkürler.hocam henüz okul belli değil,pazartesiyi bekliyorum..siz hangi planı kullanmayı düşünüyorsunuz?
sinm hocam merhabalar sizde hoşgeldiniz..
nuray hocam sizde hoşgeldiniz...
selensedefselen hocam bende oluşum yayınlarını kullanmayı düşünüyorum ama okula geliyolar ya yayınevleri bakıcam bende...ama geçen sene oluşum u kullanmıştım çok iyi planları gerçekten.Ama kök kullandım memnun kalmadım
arkadaşlar bir kaç oyun örneği var aşağıda..işinize yarayacağını düşündüm:)
Sözlere uygun hareketler yapılır.Karanlık ve aydınlık kavramlarını vermek istediğinizde işe yarayabilir. KOLAY GELSİN.
MUM İLE PEVANE BÖCEĞİ,
MUM: MUM:
Ben kimsesiz bir mumum Sokulmayın pek bana
Böyle yanar dururum Yanarsınız sonra ha!
Etrafımda delice Gördünüz mü, ben size
Ne dönersiniz kuzum? Yanarsınız dedim ya!
PERVANE: PERVANE:
Pervaneyiz döneriz Pervaneyiz, yanarız
Sen işine baksana! Doğru söze kanarız.
Işığımız bitiyor Söndürürüz biz seni
Daha fazla yaksana Püf...Sonra kaçarız.
Sınıf iki gruba ayrılır, karşılıklı dizilirler.
KÖYLÜ KIZI
Köylü kızı çamaşır yıkar (2) (ÇAMAŞIR YIKAMA HAREKETİ YAPILIR)
Eteği de batmış döne döne ağlar(2) (AĞLAMA HAREKETİ GÖZLER OVUŞTURULUR, ELLER DELİ İŞARETİ YAPILIP DÖNÜLÜR)
Şimşek de şimşek kara şimşek(2) (ALKIŞ TUTARAK DÖNÜLÜR KENDİ ETRAFINDA)
Köylü kızı elma soyar(2)
Elini de kesmiş döne döne ağlar(2)
Şimşek de şimşek kara şimşek(2)
Köylü kızı saçını tarar(2)
Tarağıda kırılmış döne döne ağlar(2)
Köylü kızı inekte sağar(2)
İnekte tepmiş döne döne ağlar(2)
Köylü kızı yumurta kırar(2)
tüpü de bitmiş döne döne ağlar(2)
DİĞERLERİNİN HAREKETLERİNİ DE TAHMİN EDERSİNİZ HERHALDE KOLAY GELSİN.
Çantamı aldım koluma Çıktım pazar yoluna (2)
Ben bir subay beklerken çöpçü de girdi koluma
Ayakkabım toz atar çöpçü bana göz atar
Gözün kör olmasın çöpçü elalem bize bakar.
Kedi damdan atladı apandisti patladı (zıplarlar, atlama hareketi)
Bunu duyan fareler dans etmeye başladı (dans ederler)
Yangını var yangını var ben yanıyorum (kol kola girip dönerler)
Yetişin a dostlar tutuşuyorum.
Kolay gelsinnnnnnnnnn
arkadaşlar bir de ront sizler için inanın çok işinize yarayacak:)
bilmem bu rontu biliyormusunuz eğer bilmiyorsanız hemen okulda uygulayın çocuklar bayılıyor
ben elimi ileri uzatıp şöle böle bööle şöle döndürüp yerimde dönerim
ben ayağımı ileri uzatıp şöle böle böle şöle dönderip yerimde dönerim
ben göbeğimi ileri uzatıp şöle böle böle şöle dönderip yerimde dönerim
ben popomu ileri uzatıp şöle böle böle şöle doönderip yerimde dönerim
(herhalde hareketleri sözlerinden anlaşılıyordur)
denizz-35
09-Sep-2008, 00:11
selam arkadaşlar ben de aranıza yeni katılıyorum.Bitlis te görev yapıyorum.Bu sene anaokulunun kurucu müdürlüğü verildi.yalnız okul bu sene açıldı ve hiçbir şey yok..Ayrıca bu konuda pek bir bilgimde yok.Deneyimli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Sevgilerimle...
selam arkadaşlar ben de aranıza yeni katılıyorum.Bitlis te görev yapıyorum.Bu sene anaokulunun kurucu müdürlüğü verildi.yalnız okul bu sene açıldı ve hiçbir şey yok..Ayrıca bu konuda pek bir bilgimde yok.Deneyimli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Sevgilerimle...
HOCAM OKULDA BİŞEYLERE İHTİYACINIZ VARMI?kağıt boya vs.vs. söyleyin belki ardımcı olabiliriz yada yardım edecek arkadaşlar olur..kolay gelsiin:)
canım berram
16-Sep-2008, 19:54
selam ben batman kozluktan geçen dönem atanım her kese selsm
merhaba hocam hoşgeldiniz aramıza.......
selensedefselen
22-Sep-2008, 21:21
merhabalarr :) hoşgeldiniz :)
pınarkytrk
25-Sep-2008, 22:28
slm
bende
kastamonudayım.işe yarıcak bişyler paylaşmak istedim:
Tonton Bir Nine,
BİR Dede Olduğunuzda,
Hayalini kurduğunuz bahçedeki Sallanan Koltuğunuza Oturduğunuzda,
Eski Günlerinize Daldığınızda, Hatırlayacağınız Kadar Güzel ;
Ramazan Bayramı Dilerim Size,
Anneciğim Ve Babacığım. ÇOCUĞUNUZ
pınarkytrk
25-Sep-2008, 22:30
başka şeyler de attım ama
çıkmadı:(
canım berram
27-Sep-2008, 14:08
selam bende anasınıfı öğretmeniyim batma kozluk arıkaya koyunde çalışıyorum aranıza katılmak istiyorum
pınarkytrk
27-Sep-2008, 21:00
selam bende anasınıfı öğretmeniyim batma kozluk arıkaya koyunde çalışıyorum aranıza katılmak istiyorum
mrb hoşgeldiniz
selensedefselen
27-Sep-2008, 23:18
hoşgeldiniz hocamm :)
teşekkürler.hocam henüz okul belli değil,pazartesiyi bekliyorum..siz hangi planı kullanmayı düşünüyorsunuz?
hocam ben çok araştırdım oluşum morpa ve smg oldukça ii..sanırım smg yi kullanıcam:):)
ben biraz geç kaldım sanırım arkadaşlar!etkinlik örnekleri falan paylaşalım arkadaşlar!buarada ben ankaradan...
selam arkadaşlar tubish'e katılıyorum etkinlik paylaşımına girilse daha iyi olacak bencede :)
arkadaşlar benim tayinim adıyaman gerger ilçesinin gölyurt kasabasına çıktı çok tedirginim
selam arkadaşlar ben de diyarbakıra atandım tarışmacı arkadaşlara başarılar
eğitim ödeneği alan varmı
arkadaslar bılıomusunuz kı 2gun once haberlerde devletın 15bın kısıye usta ogretıcılık verecegını ve bu haberde soyle dıodu
mujdeee lıse mezunu genc kızlarımız artık ıssız degıl en az lıse mezunu olup usta ogretıcılıkle ılgılı anasınıflarına 15bın kısının calısacagını soledıler!
ayışığı
04-Jan-2009, 22:49
merhaba arkadaşlar...yazılanları okudum da burayı daha fazla paylaşım için kullansak. ben elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
pokahontas
11-Jan-2009, 19:16
pasınlerde hangı okuldasın arkadasım orda okudum ben de ıyı bılırım pasınlerı
ibrahim hakkı iöo dayım hocam
ayşegül
12-Jan-2009, 20:52
Merhaba , sevgili meslektaşlarım :) Bende kırklarelinde köyde görev yapıyorum,2007 eylülden beri!
slm bende bursada okul öncesi öğretmenigimmm:)
baharbahar
28-Jan-2009, 09:57
slm arkaaşlar bende aksaraydan anaokulunda çalışıyorum. sizce hangi yayın evleri kullanılmalı? hangileri daha güzel
slm arkadaşlar.ben saliha yeni üye giresunda çalışıyorum..
slm ben manisada kırk ağaç) görev yapıyorum denizliye becayiş istiiyorum
slm bende bursada okul öncesi öğretmenigimmm:)
hocam mrb..ben uludag mezunuyum bursada 4 senem geçti..özledim valla..siz neresindesiniz bersanın
slm ben manisada kırk ağaç) görev yapıyorum denizliye becayiş istiiyorum
hcam bende istanbul anadolu yakasına becayiş istiyoruum ama nerde inşallah gönlümüze göre olur bigün okullarımız:)
pokahontas
15-Apr-2009, 18:01
merb uzun zamandır giremiyordum bayağı okul önceci varmış :) artık ordudayım tayinim çıktı eş durumundan forum üyelerine teşekkürler o dönemde sıkıntılarımızı paylaştılar destek oldular iyiki varlar :)
selam arkadaşlar diyarbakırda görev yapıyorum
mrb arkadaşlar bende okul öncesi öğretmeniyim Gümüşhaneden şubatta eş durumuyla Giresun Alucraya geldim inşallah birdahaki eş durumundamemlekete giderim.
maltepe üni. okul öncesi öğretmenliğinde okuyorum 3.sınıfta
hocam biz sınıfça zaten bi okula yardım etmek istiyoruz yardımcı olursanız sizin okula yardım etmek isteriz
Ekiz emine aygun
21-Aug-2009, 15:33
slm meslektaşlarım ben çorumda görew yapıyorum okul öncesi zorunlu oluyor kadroya geçme şansım var mı acaba? sözleşmeliyim kasım2008de atandım ewliyim eş durumu tayin isteyeceğim malatya ya çıkmaz diye çok telaşlıyım branş avantajı olur diyorlar ama bakalım inşallah!
bende bitliste görev yapıyorum herkese selamlar saygılar :))
bende gazi mezunuyum yozgatta görev yapıyorum 2007 den beri
Slm öğretmenlerim:)ben de balıkesir dursunbeyde görev yapıyrm artık aranızdayım:)özür grubundan nerelerden nerelere atandınız kaç puanla çok merak ediyrm......
benim şu an tayin yerim şanlıurfa-hilvan 75. yıl i.ö.o. becayiş istediğim yerler zonguldak(çevresi olabilir), konya(çevresi olabilir), ankara(çevresi olabilir) ulaşmak isteyenler tugtekin71@hotmail.com ya da gamze_akbulut81@hotmail.com adreslerinden bana ulaşabilirler
pokahontas
28-Sep-2009, 15:56
arkadaşlar merhaba yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza :)
yeni atanan arkadaşlar sizlerinde yeni görev yerleriniz hayırlı olsun başarılar diliyorum...
slm bende kırıkkalede görev yapıyorum
baharbahar
30-Sep-2009, 14:01
slm bende aksaraydan tekirdağa tayin oldum iki yıl bekledikten sonra eş durumundan nihayet gelebildim. çerkezköyde çalışıyorum harkese merhaba....
teacherwoman
30-Sep-2009, 18:06
mrb ark bende yenı atandım kütahya merkez konyalıyım numuzdekı hafta baslıcam sanırım bısey sorcam sozlesmelı olarak bızlerın haklarımız nelerdır ne kadar maas alırız bılgı verırsenız sevınırım
merhaba, ben en son atanan sozlesmeli okul oncecilerden biriyim. bizim maasimiz ne kadar olacak ve sigortamiz maasimiz uzerinden mi yoksa asgari ucret uzerinden mi yatacak? bir bilgisi olan var mi acaba? veya onceki donemlerde gorevlendirilenlerin nasil?
bir de gorevlendirildigimokulda sigortam yapildi ama sigorta kagidimda nedense 4a olarak gorevlendirildigim yaziyor. 4b yazmasi gerekmiyor mu? ve bu 4a, 4b, 4c, 4d ayrimi ve farklari nedir?
cok soru sordum ama bu konuda hicbir sey bilmiyorum kusura bakmayin...:o
okulöncesi55
01-Oct-2009, 17:34
merhabalar bende yeni katıldım sizlere. samsunun ilçesine atandım. herkese selamlar...
mağdurem
01-Oct-2009, 21:06
ben de tokat turhal yenisu kasabasında görev yapıorum alt yapı hiç yok insanları mükemmel okul anasınıfından uzak bi köylünün küçük bi odası verilmiş şartları kötü yardım lazım oraya kaynak gönderilmeli
merhabalar ben kocaeli ili gölcük ilçesi ihsaniye beldesinde bir ilköğretim okulunda göreve başladım 1.bölge merkez gibi görünsede sınıfımda ilgi köşelerinde oyuncak yok desem yalan olmaz yardımlarınızı bekliyorum
Merhabalar ben okul öncesi öğretmeniyim 1yıl özelde 3 yıl devlette kadrosuz usta öğretici olmak üzere 4 yıl tecrübeliyim doğum iznine çıkmadan önce bir yılda 5 müdür değiştirmiş bir okulda çalıştım 2yıl kızıma bakmak için ara verdim isterdimki dönüşüm muhteşem olsun kadrolu olayım ama olmadı sözleşmeliyim ve çalışmadığım dönemde bilgisinde olmadığım durumlardan dolayı şu an tedirginim müdürüm kaynak kitap kullanımı yasak dedi ben donanımlıyım hallederim dedim 2 gün sonra geldi ve şu okul bu kaynağı kullanıyor bizde alalım diye tutturdu velilerin aidatları hiç yada çok azını yatırdıklarını söylemesine rağmen şuan 100 tl civarı olan dergi setinin alım senedine imza atmak istemiyorum müdüre bu topu nasıl atabilirim? Kırmızı önlük kalktı serbest giyinilecek dedi tamam eşofman giysinler dedim ama törenlere katılacaksınız düzgün giyim olmalı kırmızı önlük alınsın dedi ve dergi seti için örnek aldığı okulda kırmızı önlük kullanıyormuş bu durumda müfettiş benim hakkımda soruşturma tarzı bir şey başlatırmı? Ve son sorum okulda hademe yok anasınıfının temizliğini benden önce 2 yıl çalışan öğretmen kendisi yapıyormuş bendende aynısını bekliyorlar ben eğitim için ordayım temizlik yapamam ama öğretmenin görevleri arasında müdürün verdiği görevleri yapar ibaresine istinaden istedim deyip sözleşmemi fesh yada bir yaptırımı varmı bu arada işin kötüsü müdür ben etkinlik yaparken sınıfa gelip mutfak kısmında namaz kılıyor bende konsantrasyon bitiyor bunu nasıl çözmeliyim
tiryandafila
04-Oct-2009, 14:07
selam
bende muşta görev yapıyorum.bu yıl 2.yılım.bir sürü sorun var sınıfta.iki yıldır malzeme istiyorum sınıfıma gelmiyor.sınıfta oyuncak namına bişey yok.yine milli eğitimden malzeme istedim ama yok dediler.velilerin durumu kötü.iki yıldır çocukların tüm kırtasiye masraflarını ben karşıladım ama nereye kadar..çocuklar delik çoraplarla okula geliyorlar..bilmiyorum bu sene ne yapıcam...
pokahontas
07-Oct-2009, 19:13
Merhabalar ben okul öncesi öğretmeniyim 1yıl özelde 3 yıl devlette kadrosuz usta öğretici olmak üzere 4 yıl tecrübeliyim doğum iznine çıkmadan önce bir yılda 5 müdür değiştirmiş bir okulda çalıştım 2yıl kızıma bakmak için ara verdim isterdimki dönüşüm muhteşem olsun kadrolu olayım ama olmadı sözleşmeliyim ve çalışmadığım dönemde bilgisinde olmadığım durumlardan dolayı şu an tedirginim müdürüm kaynak kitap kullanımı yasak dedi ben donanımlıyım hallederim dedim 2 gün sonra geldi ve şu okul bu kaynağı kullanıyor bizde alalım diye tutturdu velilerin aidatları hiç yada çok azını yatırdıklarını söylemesine rağmen şuan 100 tl civarı olan dergi setinin alım senedine imza atmak istemiyorum müdüre bu topu nasıl atabilirim? Kırmızı önlük kalktı serbest giyinilecek dedi tamam eşofman giysinler dedim ama törenlere katılacaksınız düzgün giyim olmalı kırmızı önlük alınsın dedi ve dergi seti için örnek aldığı okulda kırmızı önlük kullanıyormuş bu durumda müfettiş benim hakkımda soruşturma tarzı bir şey başlatırmı? Ve son sorum okulda hademe yok anasınıfının temizliğini benden önce 2 yıl çalışan öğretmen kendisi yapıyormuş bendende aynısını bekliyorlar ben eğitim için ordayım temizlik yapamam ama öğretmenin görevleri arasında müdürün verdiği görevleri yapar ibaresine istinaden istedim deyip sözleşmemi fesh yada bir yaptırımı varmı bu arada işin kötüsü müdür ben etkinlik yaparken sınıfa gelip mutfak kısmında namaz kılıyor bende konsantrasyon bitiyor bunu nasıl çözmeliyim
merhabalar, yönetmelikte önlük yok çocuklar rahar edeceği kıyafetlerle gelebilir diyo ha müdürün törenler demiş törene eşofmanla gidilmeyeceğini onun kadar sizde biliyorsunuz.ben müdürümle konuştum öğretmenin de eşafmanla gelebileceğini söyledi.set konusunda veliler zorluk çıkarmıyorsa aldırabilirsin bir set belirle velilerin gidip kendileri alsınlar siz niye senete imza atıyorsunuz. sen işini yönetmeliğe göre hallet müdüne de anlatmaya çalış bence
pokahontas
07-Oct-2009, 19:18
selam
bende muşta görev yapıyorum.bu yıl 2.yılım.bir sürü sorun var sınıfta.iki yıldır malzeme istiyorum sınıfıma gelmiyor.sınıfta oyuncak namına bişey yok.yine milli eğitimden malzeme istedim ama yok dediler.velilerin durumu kötü.iki yıldır çocukların tüm kırtasiye masraflarını ben karşıladım ama nereye kadar..çocuklar delik çoraplarla okula geliyorlar..bilmiyorum bu sene ne yapıcam...
pardon yanlışla mesajına teşekkür e bastım..:D
bu sorun için ana okullarına gidebilirsin onlar genelde ihtiyacı olan okullara yardım ediyorlar bi şansını dene derim
tiryandafila
08-Oct-2009, 17:00
ilçemizde anaokulu var ama orada da malzeme yok .her yolu deniyorum inşallah çözüm bulabilirim.ilginize teşekkür edrim hocam.
KARADUT
10-Oct-2009, 01:21
bende bitliste görev yapıyorum herkese selamlar saygılar :))
Bitlis'in neresinde hocam?
tugbaaltu
12-Oct-2009, 21:41
selam bende Eskişehir Kırka İlçesinde görev yapıyorum
tuba merhaba nerelisin sen ben eskişehire becayiş istiyorum aslında evlenicemde sen düşünür müsün acaba adapazarında çalışıyorum ben
ardaefe
08-Nov-2009, 15:48
Selam arkadaşlar bende mersinden geldim adapazarına
mağdurem
09-Nov-2009, 19:56
selam ben mecitözü nün bir köyünde öğetmenm eksiğim çok kırtasye oyuncak yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum çok ihtiyacımız var herkese selam saygılar...
pınarkytrk
11-Nov-2009, 19:37
arkadaşlar mrb.ben bişey sorucam daha doğrusu teyit ettireceğim.müdürüm benden anasınıfı için yıllık planda ayları haftalara ayırmamı istedi gerekli tüm açıklamaları yaptım ama kafası almadı.ben kendimi yemekle kaldım.duydunuzmu böööle bi saçmalık hiçççççç
efsun35
15-Nov-2009, 16:31
merhaba bende sırnagın cızre ılcesındeyım
onur baser83
27-Nov-2009, 00:04
selam arkadaşlar ben onur konya da okul önc. öğrtmeni olarak çalışıyorum.daha sık görüşmek dileğiyle
hayalselalesi
28-Nov-2009, 22:54
merhaba bende 5 yıllık öğretmenim ama 2 yıl kendim plan hazzırlamıstım sonra ıse kızmeslekte görev aldım bu yıl yıne anasınıfına dondum ve ılk kez hazuır plan kullanıyorum
oluşum yayınlarını tercıh ettım çok memnunum birkaç ekleme ve değişiklik yapıyorum oakadar cd si varsa gönderebilirmısınız tesekkürler yanı şarkılar için tesekürler
not:ben urfada ve koyde oldugum için okuma yazma calışmaların ı oan göre uyarlıyorum
yiğitnur
29-Nov-2009, 01:19
slm ben şanlı urfa merkezde okul öncesi öğretmeni olarak görev yapıyorum (kastamonu ,karabük,boyabat) gibi bir yerle becayiş yapmak istiyorum ilgilene arkadaşlara duyrulur...
serserap
29-Nov-2009, 17:02
bende bursa yıldırımda görev yayıyorum ikinci atamada yeni atandım bursadan yardım edebilecek var mı her konuda
EYLUL18
30-Nov-2009, 13:17
Merhaba arkadaşlar bende Sakaryalıyım okulöncesi öğretmeni olarak merkez ilçe adapazarında görev yapıyorum.Mersin'den gelen arda efe arkadaşım sizde adapazarında çalıştığınızı belirtmişsiniz.hoşgeldiniz şehrimize.
barisguney
01-Dec-2009, 18:52
Herkese Karaman'dan selamlar meslektaslarım...
ardaefe
23-Dec-2009, 21:37
eylül 18 hocam hoşbulduk.sakaryanız güzelde.ev kıraları nasıl.malum eşim mersınde yanıma gelmeyı düşünüyor.....tam bir muamma.akibetimiz meçhul.
ya ben mersini çok özlüyorum.::::::(((((((
sementa11
23-Dec-2009, 21:49
ben de sakarya akyazıdayım :)
onur baser83
25-Dec-2009, 17:08
ben sözleşmeli olarak konya da görev yapıyorm.bu sözleşme yenileme tarihlerini bilen var mı aranızda.ayrıca ücret durumu nedir.bilgilendirirseniz sevinirim
sultanokulöncesi
27-Dec-2009, 12:28
okulönceci arkadaşlar eş durumunda gidenler kaç puanla gittiler yazsın lütfen ,biizm de çok işimize yarayacak yardım edin noolur!!
elifuygur
24-Jan-2010, 20:41
herkese merhaba, bende şanlıurfa merkeze atandım 4 aydır görevdeyim ve ne yazıkki temel eğitim kursu için hala urfadayım şubat tatilimizi mahvettiler!
okulönceci arkadaşlar eş durumunda gidenler kaç puanla gittiler yazsın lütfen ,biizm de çok işimize yarayacak yardım edin noolur!!
en son arkadaşım 50 puanla konyaya eş durumundan gitti benim puanım 38 ankarayı istiorum 1 tercih yapabildim n olcak halimiz bilmiyorum
TUĞBA ELİFNAZ
27-Jan-2010, 23:26
slm ben yeni gördüm bu siteyi.umarım bundan sonra daha sık uğrarım
emren306
28-Jan-2010, 00:07
slm ben yeni gördüm bu siteyi.umarım bundan sonra daha sık uğrarım
hoşgeldiniz....bu aralar arkadaşlar tatilde diye fazla bir canlılık yok ama okul sezonunda canlılığı hissedersiniz....
DESTINY
18-Jul-2010, 14:52
9 temmuz atamalarında şanlıurfa siverek ilçesinin bir köyüne görevlendirildim, heyecanla birazda endişeli bekliyorum..
eğitim neferi
21-Jul-2010, 20:20
merhaba arkadaşlar. bende düzce nin konuralp beldesinde anasınıfı öğretmeniyim...
eğitim neferi
21-Jul-2010, 20:24
bence endişelenmeyin destıny hocam...görev kutsallll...benim kuzenimde siverekte sınıfçı...oranın veli ve öğrenci profili biraz zor ama yinede hayırlı olsun yeriniz.inşallah herşey istediğiniz gibi olur.
DESTINY
22-Jul-2010, 21:34
bence endişelenmeyin destıny hocam...görev kutsallll...benim kuzenimde siverekte sınıfçı...oranın veli ve öğrenci profili biraz zor ama yinede hayırlı olsun yeriniz.inşallah herşey istediğiniz gibi olur.
gidip görmeden içim rahaat etmiyecek, herkese göre ayrı inşallah dediğiniz gibi hayırlı olur hocam...teşekkür ederim...
eğitim neferi
25-Jul-2010, 20:17
merhaba arkadaşlar umarım çok iyi paylaşımlarda bulunuruz...:)
bende 9 temmuz atamalarında ığdırın bir dağ köyüne atandım okulönceciyim herkese iyi akşamlar ığdıra gidecek veya ığdırda olan arkadaşlar varmı
vBulletin v4.0.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.