PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : soruşturma

betty
15-Jan-2008, 16:12
müdür hakkımda yazılı uyarı verdi art arda üç uyarı verdi ne yapmaya çalışıyor hakkımı nasıl savunabilirim
aynı zamanda bir yılı tamamlamadığım soruşturma açamıyor tavsiyelerinizi bekliyorum

CANCANAN
15-Jan-2008, 20:05
Neyle Ilgili Bi Uyari Onu Açiklaman Gerekir

s.baybars
15-Jan-2008, 21:02
hocam 657 sayılı devlet memurları kanununa tabiyiz.ve orada kimin hangi suçlara ne ceza verebileceği ayrıntılı olarak yazılı oraya bakıver...yani her fiilin ayrı ayrı tanımı ve karşılık gelen ceza belirtilmiş bunların dışında kimse kadasına göre ceza veremez....

suleyman10
16-Jan-2008, 00:38
Hocam size uyarı vermesinde nedenler olması gerekir,eğer haklı olduğunuza inanıyorsanız, 7 gün içinde itiraz etmeniz gerekiyor, diğer türlü gün aşımına uğrar. Size de 30 gün içinde itirazın cevabını vermek zorundalar.

Üst üste 3 tane uyarı cezası biraz tuhaf, böyle ceza var mı bilmiyorum.

Uyarma cezası gerektiren haller:
1 - Verilen emir ve görevlerin tam ve zamanında yapılmasında, görev mahallinde kurumlarca belirlenen usul ve esasların yerine getirilmesinde, görevle ilgili resmi belge, araç ve gereçlerin korunması, kullanılması ve bakımında kayıtsızlık göstermek veya düzensiz davranmak.

2 - Özürsüz veya izinsiz olarak göreve geç gelmek, erken ayrılmak, görev mahallini terketmek

3 - Kurumca belirlenen tasarruf tedbirlerine riayet etmemek.

4 - Usülsüz müracaat veya şikayette bulunmak.

5 - Devlet memuru vakarına yakışmayan tutum ve davranışta bulunmak

6 - Görevine veya iş sahiplerine karşı kayıtsızlık göstermek veya ilgisiz kalmak.

7 - Belirlenen kilik ve kıyafet hükümlerine aykırı davranmak.

8 - Görevin işbirliği içinde yapılması ilkesine aykırıdavranışlarda bulunmak

cemre59
02-Jun-2008, 17:01
sözleşmeli öğrtmenler dersanede çlışabiliyor mu yardımcı olurmusunuz kadrolular belili saat karşlığı çalışıyor mebten gerekli bilgiyi alamadım.