Orijinalini görmek için tıklayınız : Raporluyken askerliğimi Tecil ettirebilirmiyim? sorun çıkarmı?
gokhan3353
29-Nov-2007, 21:06
ya arkadaşlar. bu gün askerliği erteletmek için rapor aldım. ama eve gelince 2006 mezunlarının da tecil edilebileceğini okudum. sormak istediğim; raporlu olduğum halde yarın askerlik şubesine gidip tecil işlemlerini halledersem aldığım rapor sorun çıkarır mı?
suleyman10
29-Nov-2007, 22:36
Raporlu olduğun iptali için sağlık kurulunun toplanması gerekir. Bu hasta iyileşmiştir, denip, rapor iptal edilebilir.
erhan3488
30-Nov-2007, 00:54
ne yanı bu yasa bızıde kapsıyormuydu yanı 2006 mezunlarını buna da acıl bırı cevap verse ya
sana acil cevap vereyim.
bende dün rapor almıştım 5 gün yani per,cuma,c.tesi,pazar ve pazartesini kapsayan
dün memurlarnette okudum yorumları. bugünde sabah askerlik şubesine gittim sormak için.
2006 mezunlarını da kapsıyormuş.kayıtlı olduğun askerlik şubesine dilekçe yaz gönder dediler ben de gönderdim ve kendi askerlik şubemi aradım.sizide kapsıyor dediler aynı dilekçe istediler.bende gönderdim dedim.tamam sorun çıkmaz 2008 ağustosa kadar tecillisiniz dediler yani boşa rapor aldık ama kullanıyom okula gitmedim.askerlik şubesine rapor vermeye gerek yok....ama kesinlikle başvurmanız gerekiyor.
Hiç uğraşmayın biran önce askere gidin bence.
erhan3488
30-Nov-2007, 17:25
rapor bıtımınde gıdıp askerlıgımızı tecıl ettırmek ve yenı yasadan yararlanmak ıstedıgımızı soylesek de olur sanırım ozman
suleyman10
30-Nov-2007, 18:33
Zaten şu an da otomatikmen ertelendi
kardeşim ben askerliğimi yaptım. askerlik şubene raporu teslim ettin mi? teslim etmediyse sorun yok teslim ettiysen birdahaki celbe tecilini yap. sen yinedem askerlik şubesine git sana daha fazla yardımcı olurlar riske atma.
vBulletin v4.0.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.