Orijinalini görmek için tıklayınız : Doğu hizmetinde olmayıp Köy ek puanı alan varmı
havvaalasa
14-Jan-2010, 17:59
arkadaşlar, doğu hizmetinde olmayıp köy ek puanı alan var mı? ben köyde çalışmama rağmen ek puan alamıyorum,... yardımcı olur musunuz?
Ben 1.hizmet bölgesi b sınıfı ilçedeyim ve köy ek puanı alıyorum hocam,son 4 ylımın da ek puanlarını aldım.su anda puanım 60..
okulunuza dilekçe yazın,hizmet puanına köy ek puanın eklenmesi ve güncellenmesini isteyin,okulunuzda üst yazı ile ilçe mem e versin,eğer müdür yetkili iseniz direk ilçe mem e yazın,ya da benim yaptıgım gibi il mem i arayın,ilsisle ilgilenen memuru isteyin,tc nizi vererek 2 dk da halledin ;)
fark-var
14-Jan-2010, 18:55
ben de sadece bu yılki yzmıyo ilsiste sorun var dediler bunlar işi bilmiyor vallahi.hem yozgatta hem çalıştığım yerdeki memur sözleşmilerin hizmet puanı var mı ki diyorlar ben artık daha ne diyeyim kimlere kaldık
batlamyus83
14-Jan-2010, 20:03
birinci bölgenin a'sındayım ben,, yapmanız gereken hocam ilçe milli eğitim atama bürosuna dilekçe yazın, atama bürosu 6 puan köy puanını eklemek zorunda,,, bu şunu gösteriyor bir çok milli eğitim hala bizlerden bi haberler,,, bizim şube müdürü adam 60 yaşında beni sürekli milli eğitimde görmesine rağmen her defasında yeni mi geldin hocam der ve sözleşmeli olduğumu söylediğimde sınava girmemi ve haziranda sözleşmemin biteceğini söyler durur,,,,,,,
ahmedokur
14-Jan-2010, 21:27
ben de merkez köydeyim ve 10+6 hizmet puanı alıyorum.
bilgidolu
14-Jan-2010, 21:34
bende 1. bölgenin b sindeyim.12 puan artı 6puan(köy ek puanı)alıyorum.
havvaalasa
18-Jan-2010, 19:08
Arkadaşlar köy ek puanı alabiliyor musunz? ben 4. yılımı çalışıyorum. köyümüz mahalle oldu, 18 puan almam gerekirdi, alamadım, merkez ilçede çalışışandan farkım yok,ama günde 110 km gidip-geliyorum. bu soruna çözüm yok mu?
havvaalasa
19-Jan-2010, 10:01
ben il mem e gittim bakanlığın otomatik olarak bana köy ek vermediğini söyledi. köyümüz bu yıl mahalle oldu, bu sebeble olabilir mi? 18 puanım daha olması gerekiyor.. tayin isteyemiyorum, çünkü çoğu ek puan alarak puanımın üstüne geçti, yoruldum artık bu ayrımdannnn
önderyıldırım
19-Jan-2010, 23:16
ben alıyorum arkadaşım.bulunduğum yer merkez ilçeye 25 km uzaklıkta köy. hizmet puanı merkezin 10..ama ben köyde olduğum için 6 puan fazla alıyorum toplamda 16 puan alıyorum. bizim diğer arkdaş da alamıyordu. ilçe m.eğtme gitti özlükteki memurla konuştu düzelttiler
yamankız
20-Jan-2010, 00:27
ben de doğu hizmetine girmeyen bir köyde 4.yılımı çalışıyorum.puanım 54.18 puan veriyo bana köy.bu sene 72 olcak sanırım puanım
havvaalasa
20-Jan-2010, 09:10
arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. benim hakkımı vermiyorlar, bana hangi il ve ilçede hizmet puanı verildiğini ,yazar mısınız lütfen....
ben bolu ili dörtdivan ilçesi adakınık mahallesinde çalışıyorum.
havvaalasa
20-Jan-2010, 09:12
arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. benim hakkımı vermiyorlar, bana hangi il ve ilçede hizmet puanı verildiğini ,yazar mısınız lütfen....
ben bolu ili dörtdivan ilçesi adakınık mahallesinde çalışıyorum.
hakkımı yasal yollarla arayacağımmm
hocam artık mahalle olarak geçtiğine göre ilçe puanı alırsınız.itiraz edecek bi durum söz konusu değil bence...
havvaalasa
21-Jan-2010, 00:09
ceylin hocam biz bu yıl mahalle olduk ben 3 yıl boyuca köy ek puanı almadım,,, beni sözleşmeli öğretmenlere verilmiyo diyerek oyaladılar.
o zaman geçmişe dönük puanlarını istediğinize dair dilekçe yazın ,müdürlüğünüze verin,3 yılın puanlarını alırsınız.bu yılki kalır hocam.
benim blunduğum köyde mahalle oldu:(ilk yıl köy puanımı eklediler fakat sonraki yıllarda köy puanı eklenmedi.
...................................
ramazan55
19-Mar-2010, 19:34
benim şu anda 18+8 fakat 01 ekim 2009 - 31 aralık 2009 arası sadece 18. köy ek puanı 0 olarak gözüküyor. okul aynı fakat puan farklı :) ne olacak bu meb in hali. allah bize zeval vermesin
vBulletin v4.0.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.