Orijinalini görmek için tıklayınız : sözleşmelilerin şubatta kadroya geçmesi
kokmuşböcük
26-Oct-2007, 20:37
arkadaşlar sözleşmeli çalışanlar şubatta kadrolu tercih yapabiliyor.peki kaç tercih hakkımız var ve kadroya geçme şansımızı nasıl hesaplıyoruz? birde ben şubatta çalıştıgım okulda kadro açılırsa ve orayı tercih edersem şansım nedir? bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
dudullu38
26-Oct-2007, 21:49
kendi okulunu seçersen tek ercih. başka yer seçersen20
pennnny
02-Nov-2007, 17:43
peki kendi okulumuzu seçersek kesin o okulda kalabiliyormuyuz?
şansımız nedir yani
puanın o ilin atanma puanına yetiyorsa kalırsın
yani kesin değil orada kalacağın....
kokmuşböcük
03-Nov-2007, 15:44
peki o ilin atanma puanını nasıl öğreniyoruz?
sankemalist
23-Jan-2008, 14:17
hocam bu konuyla ilgili resmi bi yazı var mı acaba? Sözleşmeli olarak çalışılan yerde kadroya geçmek için o ile atanan kişinin puanından fazla puana sahip olma konusunda yani... Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
androjen
23-Jan-2008, 21:10
79.525 puanım var. iki defa kendi okulumu tercih ettim ama il bazında atanan son kişinin puanı altında kaldığı için atanamadım.acaba bu son tercihimi tercih dışı işaretlersem şansım ne kadar acaba?çok kararsızım kendi okulumu mu yoksa tercih dışını mı işaretliyeyim.
suleyman10
23-Jan-2008, 23:48
79.525 puanım var. iki defa kendi okulumu tercih ettim ama il bazında atanan son kişinin puanı altında kaldığı için atanamadım.acaba bu son tercihimi tercih dışı işaretlersem şansım ne kadar acaba?çok kararsızım kendi okulumu mu yoksa tercih dışını mı işaretliyeyim.
Hocam, tercih dışı işaretlediğinizde atanma ihtimaliniz daha çok artacaktır.
ben 2007 ağustos ve daha öncesindeki sözleşmeliler kadroya gecebilecek die bisey duymuştum ben bu son sözleşmeli (10.000 öğretmen ataması aralık 2007 ) atamasında atandım acaba duyduğum doğrumu lütfen yardım !!!!!!
Geri kalan 4500 kadrolu pozisyona ise Ağustos 2007'de sözleşmeli atanan veya geçen yıllardan bekleyen Sözleşmeli Öğretmenler yerleştirilecek.
yazıyor...
hocam puanın tutarsa kadroya gecersın...bunda bu kadar telaş yapacak bişey yok...hersey kpss puanına baglı...ister agustosta atan,istersen aralıkta...
ayrıca sorunuzu tek yere yazın...ayn soruyu tekrarlamanın gereği yok...
Tüm sözleşmeli öğretmenler bu ayki kadrolu atamasına başvurabilecek. Tabi son 1 yıl içerisinde kadrolu çıkıp gitmemiş bir sözleşmeli için geçerli değil maalesef. Her sözleşmeli kendi okulunda kadrolu olmak için başvurabilir. Kendi okulunuza kadrolu atanma ihtimali bulunduğunuz ilde kendi okulunuz dışında başka okulları seçip kadrolu atanma ihtimalinden daha yüksek tabiki. Herkes için hayırlısı olsun önemli olan o. Kadrolu atanıp atanmamak çok mühim değil aslında. Bence önemli olan yaptığın işin hakkını verebilmek. Sonuçta tüm öğretmenler bir gün sözleşmeli olacak :).
Şuanda sözleşmeli öğretmen olarak görev yapıyorum. Şubat atamasında kadroya geçeceğim. Kadrolu atanınca yeni görev yerimde 15 gün içinde olmalımıyım yoksa hazirana kadar sözleşmeli çalışıp haziranda yeni görev yerime gidebilir miyim? 2007 yılında benim durumumda olan arkadaşlar varsa ya da bu konu da bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
hocam 15 gün içinde kadrolu atandıgınız yerde görevınıze baslamanız gerekıyor...hazırandan sonra gitme şansınız yok....
ceylin hocam geçen yıllarda haziranda göreve başlayabiliniyordu. Benim tanıdıklarımda vardı. Ama 2007 yılı şubat ayı uygulaması nedir bilmiyorum. Siz emin misiniz? Eğer öyleyse işimiz zor. Cevabınız için teşekkür ederim.
hocam ben atamanın beklemediğini biliyorum...çünkü gitmezseniz hakkınız ölür yerinize başka bir öğretmen atanır,sizi beklemezler yani,zaten eger kadrolu atanırsanız gitmediğiniz takdirde 1 yıl kadrolu atamaya da basvuramıyorsunuz ..belki 2006 da olmuş olabilir ama duymadım...
kendi okulunu seçersen tek ercih. başka yer seçersen20
arkadaşlar bu doğrumu ... .. sözleşmeli çalıştığım okulla beraber diğer illerdeki okulları tercih edemecekmiyim... atama kılavuzunda böyle bişey yazmıyor.. lütfen yadımcı olun... diğer illerle 19 tercih yapsam.. 20. tercih olarakta kendi okulumu yazsam nasıl olur.. lütfen bilgi verin
Oguz_Kaan
11-Feb-2008, 13:54
herkese yirmi tercih hakkı verildi ister kendi okulunu yaz istersen bütün okulları ama yine senin okulun sana açık değişmiyor
_ercankocatas_
11-Feb-2008, 14:02
bende sizin dediğiniz gibi yapacam hocam son olarak kendi okulumu yazacam çünkü orası sadece bana ait bütün tercihleri atlasada orda takılacak yok orasıda atlarsa zaten garanti son tercihimiz var gitmek istediğiniz yerleri yazın. allah hepimizin yardımcısı olsun.............
ayrıca bu yıl değişti hepsi yirmi tercih oldu kendi okulunuda bu yirmi tercihin içinde gösteriyorsun geçen yıllar gibi değil
arkadaşlar bu doğrumu ... .. sözleşmeli çalıştığım okulla beraber diğer illerdeki okulları tercih edemecekmiyim... atama kılavuzunda böyle bişey yazmıyor.. lütfen yadımcı olun... diğer illerle 19 tercih yapsam.. 20. tercih olarakta kendi okulumu yazsam nasıl olur.. lütfen bilgi verin
hocam gecen yıl bu sekıldeydı,bu yıl hem kendı okulun+20 okul daha yazabılıyorsunuz...
verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim... sabah çok sevinmiştim okulumda kadro açıldı diye ama duydumki il barajı varmış birde tamamen üzüldüm bu sefer... il barajına takılacağım kesin
2008-1 branş sıralamasını öğrenen var mı?hala onunla ilgili birşey yok....
benim bu 3.tercihim olucak hep çok inceledim ve okulları araştırdım.fakat bu kez beğendiğim okul isimlerini tercih edicem çıkmıyca için sadece tercih yapmak için yapıcam:D:D:D:D
selamlar:)
tercıh için belirlenen belii bir puan yada yıl var mı(en son 2005 te kpss ye gırdım)çünkü sayfa bana engel koyuyor.
2006 puanını ve 2007 puanını kullanıyoruz zeytincim...2005 ler kullanılmıyor...:(
ilkeryagli
12-Feb-2008, 18:38
herkese iyi akşamlar arkadaşlar kendi okulumu tercih ettikten sonra tercih dışı kadroluyu tercih ettim yannda bi de sizce mantıklı mı bu durum...
evet açılmış tercihler bu çok güzel
herkese iyi akşamlar arkadaşlar kendi okulumu tercih ettikten sonra tercih dışı kadroluyu tercih ettim yannda bi de sizce mantıklı mı bu durum...
öncelikle hayırlı olsun hocam...tercih dışı neresi olursa gitceksiniz,bulundugunuz yerden memnun degılsenız mantıklı bi durum...ama su da var okulunuzdan kötü bi yer cıkarsa o da sansınıza artık...herşey gönlünüze göre olsun....
arkadaşlar şimdi hem kendi okulumuzu hem diğer tercihlerimizi yapabiliyor muyuz?yani kendi okulumla beraber 20 tercih hakkım var myle değil mi?
ayintaplim
14-Feb-2008, 20:43
arkadaşlar şimdi hem kendi okulumuzu hem diğer tercihlerimizi yapabiliyor muyuz?yani kendi okulumla beraber 20 tercih hakkım var myle değil mi?
evet.tercih ediliyor
79.283 puanla kadro gelir mi sınıf öğrt?
gülgüzeli_10
14-Feb-2008, 22:39
arkadaşlar merhaba puanım 81,693 henüz görev yapmıyorum aralık sözleşmeli ataması(sosyal bilgiler) 82,088 kaldı sizce şansım ne olur? hiç umutlu değilim kafam çok karışık.
yaaa sadece bu mu yaa
eskimağdur
14-Aug-2008, 16:49
ya arkadaşlar bu il puanı sadece kendi alanımızda atanan en son kişinin puanına göre mi yoksa tüm branşlarda atanan en son kişinin puanı mı ben çelişkiye düştümde...
bulundugun ilde kendı alanında en son atanan kişinin puanı hocam;)
dilek24
13-Sep-2008, 21:48
slm arkadaşlar.bu yıl sözleşmeli doğuya atandım.puanım 77,162.il min puan 77,614. sizce benim şubat 2009 da burda kadroyo geçme olasılığım varmı.:? cavaplarsanız sevinirim.
merak etme hocam il mim puanı 75 yada 76 da kalır e
dilek24
13-Sep-2008, 22:36
turgut hocam.ama en düşük kadrolu atananın üstünde puan almam gerekmio.nasıl olcak beni bi aydınlatırsanız sevinirim.
vBulletin v4.0.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.