Orijinalini görmek için tıklayınız : *meb*in sözleşmeli öğretmenlerin idareciliği hakkındaki cevabı
Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Başvuru No : 30***
Cevap Metni : Yönetmelik çalışmaları sürdürülmekte olup, konu bu kapsamda
değişik fikirler değerlendirilecektir.
İstediğiniz belgeler (varsa) Email'a eklenmiştir
İŞTE CEVAP BU:YORUM
Arkadaşlar şu an taslak olan idarecilik yönetmeliğine itiraz edelim .çünkü bu taslakta sözleşmeliler sadece tek öğretmenli okullarda idareci olbiliyorlar.sesimizi duyuramazsak bizler 15 yıllık öğretmende olsak yeni göreve başlayan kadrolu bir öğretmen müdürümüz olacak.o gün pişman olmamak için savaşalım.
bu konuda yüklene bileceğimiz iki önemli yer
1-meb bilgi edinme
2-akim formları
destek bekliyoruz
suleyman10
19-Oct-2007, 22:47
Tam destek.
Faydalabileceğimiz adresler burada mevcut.
Only the registered members can see the link
sözleşmeli_20
20-Oct-2007, 12:22
arkadaşlar iptal edilen yönetici atama yönetmeliğine göre sözleşmeli öğretmenler de idarecilik yapabiliyorlarmış.ama yönetmelik iptal edildikten sonra durum ne bilmiorum.
yunus27
06-Jan-2008, 22:23
selam ben yeni katıldım aranıza ama ilk sözleşmelilerdenim.... meb artık bizimle ilgili detaylı çalışmasını yapmalıdır..çünkü bu böyle gitmez, 10 senelik öğretmen olsan bile müdür olamayacaksın olurmu böyle şey ya....
erhan3488
07-Jan-2008, 05:41
olurmu böyle şey ya....
olmaz hocam valla bızde cok dıyoruzda ıste bakalım duzelır ınsallah;
bu arada hocam hosgeldın gec kalmıssın ama bıraz dımı ;)
deWilangel_
12-Feb-2008, 22:58
bizlerle ilgili çalışmalar bizim sesimiz çıktıkça artacak arkadaşlar bunu unutmayalım. ben 4c li başlayanlardanım bir yandan üzücüdür ki sayımız çoğalmakta diğer yandan bu üzücü durumu sesimiz daha gür çıkacak diye hayra yormak istiyorum. sesimizi duyuralımmmmmmmm
Thunder_OnLine
12-Feb-2008, 23:04
herşey ayaküstü yapılıyor ne bu ya böyle :)
maalesef ağlamayana emzik yok..Ağlayacağız,sesimizi duyuracağız bişekilde..Bu ülke de böyle..Ama herşeyden önemlisi birlik...
suleyman10
13-Feb-2008, 18:02
Bugünlerde ağlamıyoruz gibi, biraz ağlamaya başlayalım
melike34
13-Feb-2008, 20:54
Arkadaşlar biz böyle halimize şükredip yerimize oturur ve hiçbir şey yapmazsak ne tayin hakkımız olur ne de yönetici olabiliriz. Tek çare ne yapıp edip kadroya geçmeye çalışmak. Ben bu ayrımdan çok büyük rahatsızlık duyuyor ve sinir oluyorum. Bıktımmm
ii geçelim kadroyada nasıl?sabahtan akşama kadar okuldayım eve geldiğimde gözüm yatakta oluyor.2 saat uyuyorum ondan sonrada başla başlayabilirsen derse.nefret etmişim zaten sınavdan dersten nasıl kadrolu olucaz bu şekilde?tek çözüm istifa edip gece gündüz ders çalışmak...var mısınız buna????
SSSSS herhalde senin bir çoçuğun ve bir eşin yok galiba ama bizim bakmakla yükümlü olduğumuz insanlar var
hayır yok ben size işin zorluğundan bahsediyorum ama anlatamıyorum...
hayatın her anı zor mücadele etmeli ama gerçekleride göz ardı etmemeliyiz
tde2003
30-May-2008, 01:25
arkadaşlar bu konuda gün gelecek inşallah o da olcak diyorum
vBulletin v4.0.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.