PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : üyelik hakkında........

gcent
07-Oct-2007, 22:26
ya fanatik bir üye iken tekrar bağımlı üye mertebesine düşürülmüşüm :p:p

neiş anlayamadım valla.............

ceylin
07-Oct-2007, 22:27
bnm ve çiğdemin de gecen öle oldu hocam....admın hocama söledım düzeltti...şimdi sana mı olmuş:D

çiğdemm
07-Oct-2007, 22:29
seçilcim bizede mi oldu hiç farkında değilm ya :D sağol arkadaşım sen olmasan rütbemi elimden alacaklardı demek:p

FORUM_ADMIN
07-Oct-2007, 22:30
Herhangi bir sorun yok. Rütbelerle ilgili düzenlemeler yapıldı sadece.
Sevgili gcent arkadaşım senin bu hızına hiç bir rütbe dayanmaz yaww. Takma kafana..:p:p

gcent
07-Oct-2007, 22:30
hımmmmmm:confused:

düzeltilsin hemen ben fanatik bir üyeyim dava açarım vallahi.......:D:D:D

Herhangi bir sorun yok. Rütbelerle ilgili düzenlemeler yapıldı sadece.
Sevgili gcent arkadaşım senin bu hızına hiç bir rütbe dayanmaz yaww. Takma kafana..:p:p

oooo ama biz her yazdığımızda biz kaç olursak olalım siz cıtayı hep yükseltceniz....neyse farketmez yeniden yazıcaz demekki fanatik olmak için ......heheheheheheheh;);)

ceylin
07-Oct-2007, 22:32
valla kımse alamz rütbemi elimden:Dçaliştim cabaladım 2000 msj yaptımmm aaaaaaa:Drütbelerımze sahıp cıkalım arkadslar:D

FORUM_ADMIN
07-Oct-2007, 22:57
hımmmmmm:confused:

düzeltilsin hemen ben fanatik bir üyeyim dava açarım vallahi.......:D:D

oooo ama biz her yazdığımızda biz kaç olursak olalım siz cıtayı hep yükseltceniz....neyse farketmez yeniden yazıcaz demekki fanatik olmak için ......heheheheheheheh;)

Hocam sana hiç bi engel dayanmaz vallahi..:p

valla kımse alamz rütbemi elimden:Dçaliştim cabaladım 2000 msj yaptımmm aaaaaaa:Drütbelerımze sahıp cıkalım arkadslar:D

Sevgili ceylin.. Senin asıl rütben daha büyük ya.. Sana torpil yapıcam en büyük rütbeyi vercem her zaman...:p

ceylin
07-Oct-2007, 22:59
Sevgili ceylin.. Senin asıl rütben daha büyük ya.. Sana torpil yapıcam en büyük rütbeyi vercem her zaman...:p

valla beklıorumm hocammm:DSözü aldım artık:Dunutmam

gcent
07-Oct-2007, 23:00
oooo buraya bile torpil girdi vallahi .........olmadı şimdi ......heheuheuheuh

:D:D:D

ceylin
07-Oct-2007, 23:01
admn hocamm...aldım sözü bakk:Ddört gözle beklıorum yeni rütbemi:D

aydınlıefe
07-Oct-2007, 23:05
admin hocam rütbeleri yayınlar mısın güncellenen haliyle.

FORUM_ADMIN
07-Oct-2007, 23:17
oooo buraya bile torpil girdi vallahi .........olmadı şimdi ......heheuheuheuh

:D:D
Evet valla gcent haklısın.. Ama müsade ederseniz ben ceylin arkadaşımıza biraz torpil yapmak istiyorum... :D:D Gerçekten haketti vallahi..

admn hocamm...aldım sözü bakk:Ddört gözle beklıorum yeni rütbemi:D

Tamamdır Söz çıktı bi kere...:p Sen hep bu şekilde devam ettiğin müddetçe torpil yapcam sana..(Kusura bakmayın arkadaşlar bi tane de torpilli üyemiz olsun yani dimi :p))

admin hocam rütbeleri yayınlar mısın güncellenen haliyle.
Hocam bu rütbeler saklı kalsın.. Çünkü zamanla çeşitli değişiklikler olacak daha..

çiğdemm
07-Oct-2007, 23:18
bu sitede en yüksek rütbe ceylin hocamın ve benim olmalı:p
haksızmıyım:D

FORUM_ADMIN
07-Oct-2007, 23:21
bu sitede en yüksek rütbe ceylin hocamın ve benim olmalı:p
haksızmıyım:D

Çok haklısın şu andaki duruma göre kesinlikle aynı fikirdeyim..;)

çiğdemm
07-Oct-2007, 23:23
işte budurr...söylenecek söz kalmadı:p
bizi kimse tutamazzz:D

ceylin
07-Oct-2007, 23:30
işte budurr...söylenecek söz kalmadı:p
bizi kimse tutamazzz:D

çiğdemcim:Dagzım kulaklarımda arkadsım:D

öğretmenimsi
07-Nov-2007, 00:27
Bende tecrübeli üyeyken rütbem sadece üyeliğe indirilmiş.Galiba uzun bi süre giremediğim için rütbem düşürüldü.Köyümüzün hatları düşman köy tarafından kesilince 3hafta kadar telefonsuz ve internetsiz kaldık.Oyüzden elimde olmayan sebeplerden biraz ara vermek zorunda kaldım.

FORUM_ADMIN
07-Nov-2007, 08:50
Bende tecrübeli üyeyken rütbem sadece üyeliğe indirilmiş.Galiba uzun bi süre giremediğim için rütbem düşürüldü.Köyümüzün hatları düşman köy tarafından kesilince 3hafta kadar telefonsuz ve internetsiz kaldık.Oyüzden elimde olmayan sebeplerden biraz ara vermek zorunda kaldım.

Sevgili Öğretmenimsi hocam.

Üyelik derecelerinde ayarlama yaptık bir kaç hafta önceydi. Sanırım sizin giremediğiniz sabotajla geçirdiğiniz süreler içerisinde bir zamandı. Değişiklik genel bir değişiklik. Zaten sizin gibi gerçek fanatik üyelerimiz için en büyük rütbeyi almak çok uzun süre almayacaktır. ;);)

Saygılar.

melek.
07-Nov-2007, 17:16
yaaa bende tecrubelı uyeydım sımdı uye olmusum sadece neden ben tecrubesızmıyım sımdı ama okadar yazılar yazdım forumlara katıldım bumuydu benım hakkım:):):)

FORUM_ADMIN
07-Nov-2007, 17:56
yaaa bende tecrubelı uyeydım sımdı uye olmusum sadece neden ben tecrubesızmıyım sımdı ama okadar yazılar yazdım forumlara katıldım bumuydu benım hakkım:):):)

Sevgili melek.

Şu an tecrübeli üye gözüküyorsunuz. Herhangi bir sorun yok.

Bu rütbelerle ilgili güncellemeler bir süre daha devam etcek bu arada rütbesi değişen arkadaşlardan özür diliyoruz hiç bir kimseye karşı özel olarak yapılan bir olay değildir. Forumumuz gün geçtikçe büyüyor haliyle güncellemeler yapılıyor.
Zamanla tekrar eski rütbelerine kavuşacaklarına inanıyoruz. ;)

ahmetgül
07-Nov-2007, 18:24
mesaj sayısına göre mi oluyor bu rütbeler ben sınıfta kaldım o zaman ancak her gün yakından takip ediyorum

ceylin
07-Nov-2007, 18:31
ewet hocam msj sayısına göre oluo...

FORUM_ADMIN
07-Nov-2007, 18:32
mesaj sayısına göre mi oluyor bu rütbeler ben sınıfta kaldım o zaman ancak her gün yakından takip ediyorum

Evet. Yazılan mesaj sayılarına göre ayarlanmaktadır.

citoshanun
15-Aug-2008, 22:19
yazdığım msjlara karakter satısı az ve en az 10 karekter olmalı diyo.ne yapmam gerekiyor?(diğer arkadaşların msjları bakıyorumda 10 karekterden az)

ceylin
15-Aug-2008, 22:33
hocam 10 tane ile sınırlı olan smileler,10 dan fazlasını kabul etmiyor...karakter sayısı ise 10 bin olması gerek,yanlış hatırlamıyorsam....

citoshanun
15-Aug-2008, 22:59
walla gs oyununa yazayım dedim ama kabul etmiyo.neyse bende gereksiz şeylerle doldururum:)

çırak
15-Aug-2008, 23:02
hocam sayıyı yazdıktan sonra .....................(nokta)koyuyoruz ya o amaçla

elifvargelen
19-Dec-2008, 17:11
Ben ne zaman terfi edicem... :(:(:(

h-i-l-a-l
19-Dec-2008, 17:15
peki bu nicklerin rengi neye göre oluyor bazılarının mavi bazılarının yeşil?

ceylin
19-Dec-2008, 17:23

elif hocam ben adminime ilettim,en kısa zamanda sizi bilgilendireceğim.

ufuk44
19-Dec-2008, 18:16
biz ne zaman terfi alacağız?Kadrolu veya sözleşmeli olmakla bir alakası var mı bu terfilerin :))

ozgemete
19-Dec-2008, 21:12
Benim bi rütbem olana kadar ohoooo:( Daha çok çalışmam gerek çok:)

speksoy
20-Dec-2008, 01:26
sanırım ben de terfi etmişim...bir senedir yeni üye yazıyodu...üye olmuşuz maaşallah....neyse canım maksat gönüller bir olsun... bu sitedeki herkes benim kalbimin doğal fanatik üyesi zaten...( bu da çok mu züğürt tesellisi oldu...)

FORUM_ADMIN
20-Dec-2008, 03:00
peki bu nicklerin rengi neye göre oluyor bazılarının mavi bazılarının yeşil?

Siteye yaptığınız katılımlarınız, paylaşımlar mesajlarınız gibi kriterler göz önünde alınarak üyelik statüsü belirleniyor. Yeşil renkli üyeler özel üyeleri temsil ediyor. Bir takım ayrıcalıkları var. Aktif üyeler için daha değişik avantajlarda düşünüyoruz zamanla ortaya çıkacaktır.

Mesaj sayınız arttıkça üyelik terfinizde gerçekleşecek hocam dert etmeyin :p

biz ne zaman terfi alacağız?Kadrolu veya sözleşmeli olmakla bir alakası var mı bu terfilerin :))

Yok hocam kriterleri h-i-l-a-l hocamın mesajındaki cevaba yazdım.

Kolay gelsin.

ufuk44
23-Dec-2008, 01:21
ben ne zaman yeşil renge bürünürüm sayın FORUM_ADMIN :D
hep masmavi mi kalıcam???

FORUM_ADMIN
23-Dec-2008, 09:24
ben ne zaman yeşil renge bürünürüm sayın FORUM_ADMIN :D
hep masmavi mi kalıcam???
3 vakte kadar geçceksin gibi görünüyor hocam azim etmeye devam..:p

ufuk44
23-Dec-2008, 10:00
bugün geçti,desene 2 vakit kaldı :) ee hadi hayılrısı diyelim...

emlmao
23-Dec-2008, 19:57
biz ki sözleşmeli öğretmenler olarak öğretmenler arasındaki ayrımları (kadrolu sözleşmeli ücretli gibi) kınamak,başkalarına verilip de bize verilmeyen hakları aramak , ayrıcalıkları ortadan kaldırmak için bu siteye üye olmuşuz yani en azından kendi adıma öyle. bu durumda kendi aramızda da yeni üye , üye ,bağımlı üye , tecrübeli üye v.b. ayrılmamız çelişki değil mi. bence hepimiz eşit olmalıyız nasıl ki mesleğimizde eşitlik istiyorsak ayrımların karşısında duruyorsak. burda da ayrımlara gitmemeliyiz diye düşünüyorum. tabi ki siteye hepimiz aynı oranda katkıda bulunamıyoruz ama zaten katkısı fazla olanlar herkesin takdirini kazanıyor ve isimleri herkesce biliniyor. bence bu bile yeterli bunun için başka ayrımlara gerek yok diye düşünüyorum.

pInarIm
23-Dec-2008, 20:29
biz ki sözleşmeli öğretmenler olarak öğretmenler arasındaki ayrımları (kadrolu sözleşmeli ücretli gibi) kınamak,başkalarına verilip de bize verilmeyen hakları aramak , ayrıcalıkları ortadan kaldırmak için bu siteye üye olmuşuz yani en azından kendi adıma öyle. bu durumda kendi aramızda da yeni üye , üye ,bağımlı üye , tecrübeli üye v.b. ayrılmamız çelişki değil mi. bence hepimiz eşit olmalıyız nasıl ki mesleğimizde eşitlik istiyorsak ayrımların karşısında duruyorsak. burda da ayrımlara gitmemeliyiz diye düşünüyorum. tabi ki siteye hepimiz aynı oranda katkıda bulunamıyoruz ama zaten katkısı fazla olanlar herkesin takdirini kazanıyor ve isimleri herkesce biliniyor. bence bu bile yeterli bunun için başka ayrımlara gerek yok diye düşünüyorum.

hocam tabiki bu site herkese açık görüşlerinize saygı duyuyorum.ama bu durumun bahsettiğinizden çok farklı olduğunu belirtmek zorundayım.fazla duygusal düşünüyosunuz bence.

emlmao
23-Dec-2008, 20:50
ben sadece fikrimi söyledim. duygusal mantıksal matematiksel herneyse ama böyle düşünüyorum.ben ayrımları kaldıralım diyorum yine de uygulamaya ve farklı görüşlere saygı duyuyorum. zaten yeni üye olduğum için elimden fazla bişey gelmez tabi :p .

ceylin
23-Dec-2008, 20:57
şimdi şöyle de bişi var hocam,bizi site kuruldugundan beri yalnız bırakmayan,hergün sitemizde olan,katkıda bulunan üyelerimizle,sadece eş durumunu sorup çıkan ve bi daha uğramayan üyeyi eşit tutmamız mümkün değil...siz de bize hak verirsiniz umarım...;)

Oguz_Kaan
23-Dec-2008, 21:03
sonuna kadar doğru söylüyorsun hocam işi bitince kullan at mendil gibi kullananları bir tutmamak gerek

emlmao
23-Dec-2008, 21:12
şimdi şöyle de bişi var hocam,bizi site kuruldugundan beri yalnız bırakmayan,hergün sitemizde olan,katkıda bulunan üyelerimizle,sadece eş durumunu sorup çıkan ve bi daha uğramayan üyeyi eşit tutmamız mümkün değil...siz de bize hak verirsiniz umarım...;)

tabi ki herkesi bir tutamayız ama siteyi bir kereliğine kullananları ayıklamak için de farklı yollar vardır. bizim de 15 bin üyemiz olucağına ve bunlar tecrübeli yeni bağımlı diye ayrılacağına 5 bin üyemiz olur temiz olur hepsi bir olur... yanlış anlamayın ben yeni üye olduğum için yazmadım bunları.. başka sitelere de üyeyim ama onlarda böyle bir uygulama yok o yüzden garipsedim... tabi ki size de saygı duyuyorum...

ufuk44
03-Jan-2009, 11:45
3 vakte kadar geçceksin gibi görünüyor hocam azim etmeye devam..:p

sayın FORUM_ADMIN bu vakit daha dolmadı mı...Bu Azim nereye kadar sürecek,walla sizinki de kadro meselesine döndü haaa :D
hem terfi,hem renk is-ti-yo-ruuuuuummm....;)
gereğinin yapılmasını raz ederim.

FORUM_ADMIN
03-Jan-2009, 12:07
sayın FORUM_ADMIN bu vakit daha dolmadı mı...Bu Azim nereye kadar sürecek,walla sizinki de kadro meselesine döndü haaa :D
3 vaktin 2 sini bitirmişsin hocam bir vakit kalmış bir kaç güne tamamdır.. :p

sezin_1983
03-Jan-2009, 12:09
sayın forum_admın bu vakit daha dolmadı mı...bu azim nereye kadar sürecek,walla sizinki de kadro meselesine döndü haaa :d

:):):):):):):):):)az kaldı hocam gecersınız:D

yekoali
03-Jan-2009, 19:24
Yavaş yavaş terfi ediyoruz. Belirli bir kurala olması güzel. Eminim ki torpil dönmüyordur. Yönetici olmanın kuralı nedir acaba?

FORUM_ADMIN
03-Jan-2009, 23:44
Yavaş yavaş terfi ediyoruz. Belirli bir kurala olması güzel. Eminim ki torpil dönmüyordur. Yönetici olmanın kuralı nedir acaba?

Çalışkan, paylaşımcı ve başkalarına yardımcı olan arkadaşlarımız daha kolay terfi ediyorlar sitemizde. Bunlar içinden paylaşımları ve sitemize katılımları ile dikkat çeken arkadaşlar özel üyeliğe geçiyorlar. Özel üyelerimiz için bir takım değişik artılar var elbette. Daha başka artılarda ilave etmeyi planlıyoruz.

Yönetici olmanın bir çok şartı var ama bir kaç tanesi;
Sorunlara kafa yoran, paylaşımcı, araştırmacı, siteyi benimseyen, sinirlerine hakim olan........ vb kişilik özelliklerine sahipseniz yöneticilik konusunda biz size ulaşabiliriz.

Saygılar.

Diloşum
04-Jan-2009, 15:16
Ne diyosun Ufuk hocam ben ruh halimi gösterene kadar akla karayı seçtim Adminim istikrarlı.:D
Sevgili Admin... benimde avatarın yanında uçuşan yıldızlar falan olsa diyorum,resmimin yanında hani fena olmazdı,arada bir güneş falan da çıksa değişik olurdu.Çok şey mi istiyorum:p...Tamam şakaydı...kızma

ufuk44
04-Jan-2009, 15:19
Ne diyosun Ufuk hocam ben ruh halimi gösterene kadar akla karayı seçtim Adminim istikrarlı.:D
Sevgili Admin... benimde avatarın yanında uçuşan yıldızlar falan olsa diyorum,resmimin yanında hani fena olmazdı,arada bir güneş falan da çıksa değişik olurdu.Çok şey mi istiyorum:p...Tamam şakaydı...kızma

napıyım ben de şöyle düşündüm:İsteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci....:D ama bu yöntem de tutmadı sanırım...

zzzzz
04-Jan-2009, 15:35
flaş....flaş......flaş........bizim admin televizyonda. sözleşmeli öğretmenler.com da ki tüm öğretmenleri üç vakte kadar ayrıcalıklı üye yapıcam dedi.:):):)

Diloşum
04-Jan-2009, 17:25
Arkadaşlar bu Admin bizi tenhada sıkıştırır ona göre...
Hele ben,nazımdan bıkıp banlıcak beni bir gün,yapmadığım yalakalık kalmadı ruh halimi yansıtsın diye ama nafile alın terimle hak ettim ruh halimi sonunda çok mutluyum:D darısı diğer yeni üyelere...

h-i-l-a-l
05-Jan-2009, 16:43
acaba ben ne zaman yeşillere bürünecem?:D

ufuk44
05-Jan-2009, 16:46

ben aynı soruyu yöneticilere sorduğumda bana şu yanıtı verdiler:
3 vakte kadar yeşillenirsiniz dediler....:D:D
bu demek oluyor ki siz de 3 vakte kadar yeşillenirsiniz,ama o 3 vakit ne anlama geliyor onu bana sormayın ben de bilmim....:D:D:D:D

h-i-l-a-l
05-Jan-2009, 16:48
bu arada hayırlı olsun ufuk hocam. darısı herkesin başına :p

ufuk44
05-Jan-2009, 16:51

bilmukabele,teşekkürler....sanırım siz de sabah akşam yeşillenirsiniz diye düşünüyorum...:):)

h-i-l-a-l
05-Jan-2009, 16:53
inşallah hocam. teşekkürler dilekleriniz için

FORUM_ADMIN
05-Jan-2009, 17:02

Seninde vaktin az kalmış hilalciğim.

Sanırım 1 vakitten bile az :D

ufuk44
05-Jan-2009, 17:44
inşallah hocam. teşekkürler dilekleriniz için

Hocam hemen forum_admin imdadınıza yetişti ve 1 vaktiniz kalmış,şimdiden yeşilleneceğiniz için hayırlı olsun :D

speksoy
05-Jan-2009, 17:56

hilal hocam taktik vereyim....hemen haftanın konuğu bölümüne gidin ....ufuk44 hocama soru sorma bahanesiyle kıskançlığınızı dile getirin...hemen yeşillenirsiniz....ben aynen öyle oldum....başka konuya geçeyim derken aaaaa bi baktım yeşillenmişim......

eee siz de bana bağımlı üye mertebesinin sırrını verirsiniz artık....:D

ceylin
05-Jan-2009, 18:03
hilal hocam taktik vereyim....hemen haftanın konuğu bölümüne gidin ....ufuk44 hocama soru sorma bahanesiyle kıskançlığınızı dile getirin...hemen yeşillenirsiniz....ben aynen öyle oldum....başka konuya geçeyim derken aaaaa bi baktım yeşillenmişim......

eee siz de bana bağımlı üye mertebesinin sırrını verirsiniz artık....:D

yok hocam olur mu?sen zaten aklımızdaydın,tam ben seni söyleyecekken adminim seni yeşillendirmiş,çok uyumlu bir ekibiz gördüğünüz gibi,konuşmadan anlaşıyoruz:p

aklımızda olan bi kaç arkadaş daha var,onların da vakitleri dolsun diye bekliyoruz:p

tecrübeli,bagımlı,fanatik üyelikler sizin msj sayınıza göre gelişmektedir,artık o iş de size kalmış arkadaşlarım:p:p

ufuk44
05-Jan-2009, 18:13
yok hocam olur mu?sen zaten aklımızdaydın,tam ben seni söyleyecekken adminim seni yeşillendirmiş,çok uyumlu bir ekibiz gördüğünüz gibi,konuşmadan anlaşıyoruz:p

aklımızda olan bi kaç arkadaş daha var,onların da vakitleri dolsun diye bekliyoruz:p

tecrübeli,bagımlı,fanatik üyelikler sizin msj sayınıza göre gelişmektedir,artık o iş de size kalmış arkadaşlarım:p:p

Bakıyorumda karda gezip izinizi belli etmiyorsunuz haaa :D:D

ceylin
05-Jan-2009, 18:15
Bakıyorumda karda gezip izinizi belli etmiyorsunuz haaa :D:D

16 saat sitede duruyorum olsun o kadar ufuk hocam:p

ufuk44
05-Jan-2009, 19:47
haklısınız ceylin hocam,doğru söze ne denir ki....

Diloşum
05-Jan-2009, 19:52
16 saat sitede duruyorum olsun o kadar ufuk hocam:p

Anaaaaammm...hafiye gibisiniz hocam.Ayrıca Ufuk hocam hiç kıskanmadım sizi hiiiççççç ama hiiiççççç:mad: benim Ruh Halim göründü ya artık bu hava:cool: bana bir kaç hafta gider sonra yine ekşirim Adminin başına noluuuur benim üyeliğe bir güzellik düşünelim Adminim diye...:D
Hadi Ufuk hocam hayırlı olsun bariiiiii....Kıskanmadım kıskanmadım...bööööö:mad:
Bu arada Admin benim önceki mesaja teşekkür etmiş arkadaşlar kesin içindeki sesi dile getirdim onun için.Birdaha adını anmayalım arkadaşlar ben bir ban'nı yicem şaka kaldırıyor mu kaldırmıyor mu bilmiyorum ki sınırları zorlamıyım.Saygılaarrrr...Yazmadan geçemeyeceğim Sayın Admin sizin tarafınızdan teşekkür almak beni çok onure etti,havam değişti valla:cool:

ufuk44
05-Jan-2009, 20:07
Anaaaaammm...hafiye gibisiniz hocam.Ayrıca Ufuk hocam hiç kıskanmadım sizi hiiiççççç ama hiiiççççç:mad: benim Ruh Halim göründü ya artık bu hava:cool: bana bir kaç hafta gider sonra yine ekşirim Adminin başına noluuuur benim üyeliğe bir güzellik düşünelim Adminim diye...:D
Hadi Ufuk hocam hayırlı olsun bariiiiii....Kıskanmadım kıskanmadım...bööööö:mad:
Bu arada Admin benim önceki mesaja teşekkür etmiş arkadaşlar kesin içindeki sesi dile getirdim onun için.Birdaha adını anmayalım arkadaşlar ben bir ban'nı yicem şaka kaldırıyor mu kaldırmıyor mu bilmiyorum ki sınırları zorlamıyım.Saygılaarrrr...Yazmadan geçemeyeceğim Sayın Admin sizin tarafınızdan teşekkür almak beni çok onure etti,havam değişti valla:cool:

kıskanma ne olur çalış senin de olur..:D:D:D (latife idi,ciddiye almayın)
Sn.Admine bir ricam var;Diloşum'a bol bol teşekkür edin lütfen...
havanızın,ruh halinizin ve terfinizin değişmesi dileğiyle....

Diloşum
05-Jan-2009, 20:20
:DÇok teşekkür ederim Ufuk hocaaammm...

h-i-l-a-l
05-Jan-2009, 20:23
:DÇok teşekkür ederim Ufuk hocaaammm...

inşallah siz de en kısa zamanda yeşillere bürünürsünüz benim gibi gecikmezsiniz :D

ceylin
05-Jan-2009, 20:24
dilek hocam senin bir güzellik için baya bi çalışman lazım:p:pazimle olur bu iş:p

pInarIm
05-Jan-2009, 20:32
yeşilim ben yeşilim yeşilim yeşilllllllllll:D

Diloşum
05-Jan-2009, 20:36
dilek hocam senin bir güzellik için baya bi çalışman lazım:p:pazimle olur bu iş:p

Valla iyi gaz veriyorsun Ceylin hocam:D Çalışırım ben.Yeni kazandırdığımız üyelerden pirim falan varmıydı:D Yaw ben çok uğraşmasamda Süleyman Hocama mı sarsam acaba yakın arkadaşım kırmaz hem Süppper Moderator kendisi...:D

ceylin
05-Jan-2009, 20:39
valla onu bunu bilmem dilek hocam:ptorpil yok yalnız bizde:p

sen çalış,ektrası bizden gelir:p:D

Nehirr
05-Jan-2009, 20:52
ben bişey sorabilir miyim fanatik üye bağımlı üye yeşil üyelerden hangisi daha kıdemli? gerçi ben hep yeşil yeşil kalmak istiyorum:)

ceylin
05-Jan-2009, 21:05
özel üyelik sitedeki paylaşımcı ve sitede dikkatimiz çeken üyelere yaptığımız bi ayrıcalıktır...

fanatik üye ve bağımlı üye,mesaj sayısına göredir isimlendirilmektedir...

fanatik-bağımlı-tecrübeli-üye-yeni üye diye sıralanmaktadır.

Nehirr
05-Jan-2009, 22:32
Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
tecrübeli olmmuşum holey:D
kadro almış gibi seviniyo insan hakkaten:)

speksoy
05-Jan-2009, 23:46
hayırlı olsun nehirr hocam...hakettiniz....tebrikler....

Nehirr
05-Jan-2009, 23:47
teşekkürler hocam sizin de hayırlı olsun:)

zeeynep
06-Jan-2009, 00:03
benim yok ama yokkkkk:(

ufuk44
06-Jan-2009, 22:27
Ollllleeeeyyyyy Tecrübeli üyelik te aldım azimli çalışmanın sonunda :D:D
artık rahat bir şekilde uyuyabilirim bu gece :D:D:D:D

Nehirr
06-Jan-2009, 22:29
hayrlı olsun hocam:)

h-i-l-a-l
07-Jan-2009, 08:42
ben hala yeşillenmedim :(

ufuk44
07-Jan-2009, 11:00
hayrlı olsun hocam:)

Teşekkür ederim hocam,darısı da h-i-l-a-l hocama....:)

h-i-l-a-l
07-Jan-2009, 20:11
Teşekkür ederim hocam,darısı da h-i-l-a-l hocama....:)

amin hocam darısı tüm yeşillenmek isteyen üyelere.

fulya74
08-Jan-2009, 13:54
seninki de yeşillenmek üzeredir hilalciğim...

h-i-l-a-l
08-Jan-2009, 15:12
seninki de yeşillenmek üzeredir hilalciğim...

inşallah canım :)

ecem8
08-Jan-2009, 18:25
bende istiyorum renk bende yaaa :D

ufuk44
08-Jan-2009, 19:59
bende istiyorum renk bende yaaa :D

hocam isterseniz site yöneicilerine karşı bir ayaklanma başlatalım :D belki o zaman yeşillenirsiniz...:) Sizinki bya bi gecikmiş,istemek te en doğal hakkınız....

Diloşum
08-Jan-2009, 23:00
hocam isterseniz site yöneicilerine karşı bir ayaklanma başlatalım :D belki o zaman yeşillenirsiniz...:) Sizinki bya bi gecikmiş,istemek te en doğal hakkınız....

Yaw Ufuk Hocam gaz verme millete.Admini hatırlatırım sana.Bilmem anlatabildim mi...;)

FORUM_ADMIN
08-Jan-2009, 23:04
Yaw Ufuk Hocam gaz verme millete.Admini hatırlatırım sana.Bilmem anlatabildim mi...;)

Demek bütün üyeleri sen kışkırtıyon. Senin bütün rütbelerini alayım ben :D:D

ufuk44
08-Jan-2009, 23:06

:confused::confused::confused:

evet bütün milleti Diloşum kışkırtıyor sayın admin :D:D:D
gereğinin yapılmasını arz ederim....:p:D:p:D:p:D

h-i-l-a-l
09-Jan-2009, 16:02
ben artık ümidimi kestim bir şey olmaz ben böyle de iyiyim

fulya74
09-Jan-2009, 16:05
ben artık ümidimi kestim bir şey olmaz ben böyle de iyiyim

sen kalbimizin yeşilisin hilalciğim...;) üzülme çok yakın bence... hem bak sende bağımlı üyesin... bu çok daha güzel bence...

ufuk44
09-Jan-2009, 17:58
arkadaşlar,yöneticileri mahkemeye verin.....:D:D:D

Diloşum
09-Jan-2009, 20:48

Hadeeeee Ufuk Hoca yapıyor,ihale bize kalıyor iyi mi! Adminim ben masumum...
:(

Diloşum
09-Jan-2009, 20:52
:confused::confused::confused:

evet bütün milleti Diloşum kışkırtıyor sayın admin :D:D:D
gereğinin yapılmasını arz ederim....:p:D:p:D:p:D

Ufuk hocam var ya bittin sen benim için:D.Sen bir daha haftanın konuğu olursun,seninle muhatap olan ne olsun hocam:p...Beni şu Adminle karşı karşıya getirmeyin hocam,ban'lıcak bir gün beni çok ararsınız bak sonra Diloşum nerde Diloşum nerde diye...

emren306
09-Jan-2009, 20:58
ben kırmızı istiyorum......

zzzzz
09-Jan-2009, 21:00
varsa sarı kırmızı istiyorum:D

Diloşum
09-Jan-2009, 21:16
Bence az daha uğraşırsak Admini çıldırtabiliriz ne dersiniz:p

emren306
09-Jan-2009, 21:20
yok ya hocam çıldırmaz.....anca forumu yakmak filan lazım çıldırması için......

ufuk44
09-Jan-2009, 23:18
Ufuk hocam var ya bittin sen benim için:D.Sen bir daha haftanın konuğu olursun,seninle muhatap olan ne olsun hocam:p...Beni şu Adminle karşı karşıya getirmeyin hocam,ban'lıcak bir gün beni çok ararsınız bak sonra Diloşum nerde Diloşum nerde diye...

hocam karda gezeceksin ama izini belli etmiceksin...herşeye rağmen senin rütbe için uğraşacam.....;):):D

FORUM_ADMIN
10-Jan-2009, 01:57
Bence az daha uğraşırsak Admini çıldırtabiliriz ne dersiniz:p

Sana sarı kart göstermişmiydim ben daha önce :D:D

ufuk44
10-Jan-2009, 12:13
Dilek hocam bence bu aralar sitede fazla görünme derim....:D:D:D
Çünkü yöneticilerin eli cebinde,her an için sarı kart veya kırmızı kart da gösterebilirler....:D:D:D

Diloşum
10-Jan-2009, 19:48
Sana sarı kart göstermişmiydim ben daha önce :D:D

Bi Biskrem versem:p:D:p...

Dilek hocam bence bu aralar sitede fazla görünme derim....:D:D:D
Çünkü yöneticilerin eli cebinde,her an için sarı kart veya kırmızı kart da gösterebilirler....:D:D:D

Bak UUfuk hocam mümkünse seninle muhatap olmayalım:p,benim başımı sen yakacaksın...
Sayın Admin çalışmalarınızı,bizimle bu kadar ilgilenmenizi,sorunlarımıza çözüm bulmanızı hepsini hepsini çok taktir ediyorum...Bu siteye sizden iyi Admin olamazdı,Allah sizi başımızdan eksik etmesin.Saygı ve Sevgilerimle...:D:D

FORUM_ADMIN
10-Jan-2009, 21:41

Bi biskremle beni kandıramazsın hocam uyanık biriyim ben :D... Maaşını hazırla :D

Bundan sonra yeşil üyeliği paralı yapcam. :p:p

zzzzz
10-Jan-2009, 21:47

Bak UUfuk hocam mümkünse seninle muhatap olmayalım:p,benim başımı sen yakacaksın...
Sayın Admin çalışmalarınızı,bizimle bu kadar ilgilenmenizi,sorunlarımıza çözüm bulmanızı hepsini hepsini çok taktir ediyorum...Bu siteye sizden iyi Admin olamazdı,Allah sizi başımızdan eksik etmesin.Saygı ve Sevgilerimle...:D:D

hocam ne oldu sarı karttan sonra sanki 180 derece döndün gibi geldi bana.
neyse pes etme. durmak yok yola devam:D:D:D:D

Diloşum
10-Jan-2009, 21:57
hocam ne oldu sarı karttan sonra sanki 180 derece döndün gibi geldi bana.
neyse pes etme. durmak yok yola devam:D:D:D:D

deettt gaza getiremezsiniz beni.Ufuk hoca bir sen iki.Beni karıştırmayın ne yaparsanız yapın.
Uyanık Admin sen bizim herşeyimizsin,Uyanık Admin sen bizim herşeyimizsin:p:D:p
vallahi ben bu kadar tezahurata siteyi bağışlarım be.Bilmem anlatabildim mi Adminim:p

ufuk44
10-Jan-2009, 23:07
deettt gaza getiremezsiniz beni.Ufuk hoca bir sen iki.Beni karıştırmayın ne yaparsanız yapın.
Uyanık Admin sen bizim herşeyimizsin,Uyanık Admin sen bizim herşeyimizsin:p:D:p
vallahi ben bu kadar tezahurata siteyi bağışlarım be.Bilmem anlatabildim mi Adminim:p

Kaptan yağcılar durağında inecek vaaaarrrrrr!!!!!:D:D:D:D

fulya74
12-Jan-2009, 11:46
hilalciğim ve ecemciğim yeşillenmişsiniz. hayırlı olsun. çok yakışmış...;)

speksoy
12-Jan-2009, 12:17
Bi biskremle beni kandıramazsın hocam uyanık biriyim ben :D... Maaşını hazırla :D

vaaayy...tam zamanında yeşillenmişiz yoksa para ödeyecektik....:D:D
valla adminim malum ay sonu....dilek hoca yine cömertmiş...biskrem alacak para bile kalmadı.....

h-i-l-a-l
16-Jan-2009, 16:05
teşekkür ederim fulyacım darısı tüm diğer üyelere :)

ecem8
16-Jan-2009, 18:22

hocam ben maaşa geçiyim veririm veresiye listesine yazın şimcik :D

ayaklıkütüphane
02-May-2009, 21:54
admini haftanın konuğu yapalım

jöntürkçe
02-May-2009, 22:26
yeşil üyelik paralı olmuş da yeni haberimiz oluyor:D üyeliğimi kiraya verebilirim,ilgilene arkadaşlar, Only the registered members can see the link sitesinden irtibata geçsin...çok temiz bir üyeliğim vardır,ilk elden.kaza bela yok, çizik dahi yok..mesaj yazan aksam sorunsuz...aylık bir öğretmen maaşı...kaçırmayın...:D

pInarIm
16-Jun-2009, 17:17
ya sayın moderatörüm neden benim msj sayım azalmış ve tecrübelilikten üyeliğe inmişim:)

sevketpdr
16-Jun-2009, 17:21
ya sayın moderatörüm neden benim msj sayım azalmış ve tecrübelilikten üyeliğe inmişim:)

oyunlara yazılan mesajlar toplam mesaj sayısından çıkartıldı hocam..ayrıntılı bilgi;

Burada (Only the registered members can see the link)

ayaklıkütüphane
16-Jun-2009, 17:23
millet oyunu sırf mesaj sayılarını arttırmak içim oynadığı için mesaj sayılarını eksiltmişler.

pInarIm
16-Jun-2009, 17:46
millet oyunu sırf mesaj sayılarını arttırmak içim oynadığı için mesaj sayılarını eksiltmişler.

Allah aşkına hocam msj sayım artsa ne olacak bana kadro mu verecekler?
neden oyun oynamak bazı arkadaşlarımızı rahatsız ediyor ben anlamış değilim.yeri geldiğinde sorunlar paylaşılıyor,sorular cevaplanıyor da oyun oynayınca mı olay oluyo.hepimiz belli bir yaşa gelmiş insanlarız mesaj sayımızın artması için boş boş msj yazacak insanlar değiliz.sadece sormak istedim ve şevket hocam saolsun cevaplandırdı bu kadar...

ayaklıkütüphane
16-Jun-2009, 18:31

Only the registered members can see the link girip bakarsanız öğrenirsiniz.