Orijinalini görmek için tıklayınız : 2009 KPSS başvuru sayfası açıldı
Sınava, sadece A Grubu ve öğretmenlik kadrolarına atanmak isteyen lisans mezunları ile bir lisans programından mezun olabilecek durumda olan adaylar girecek.
BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ (Only the registered members can see the link)
2009- KPSS lisans düzeyinde; sadece A Grubu ve öğretmenlik kadroları için, 27-28 Haziran tarihlerinde Cumartesi sabah, Cumartesi öğleden sonra, Pazar sabah ve Pazar öğleden sonra olmak üzere dört oturumda il merkezleri ile Lefkoşa'da ÖSYM tarafından yapılacak.
Başvurular 8 Mayıs'a kadar devam edecek başvurular. Başvuru merkezleri ÖSYM'nin Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) internet adresinde yayınlanacak.
Sınava katılmak isteyen adaylar, kılavuz ile aday bilgi formuna, başvurma süresi içinde ÖSYM'nin Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) internet adresinden ulaşacak. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacak.
2009-KPSS sonuçları, sadece A Grubu ve öğretmen kadroları için, sınav tarihinden itibaren iki yıl geçerli olacak.
Only the registered members can see the link
Gireceklere şimdiden sonsuz başarılar, ben 2 yıldır girmiyorum, yeter artık...
mckakuro
28-Apr-2009, 11:43
Çalışmadan girmek nasıl bir duyguymuş onu da tatmak gerekir. ben bu yıl çalışamadım önümüzdeki günler de ne getirir bilemiyorum ama herşeye rağmen sınava girmek istiyorum...
hocam peki biz sozlesmelilerin basvurusu nasıl olacak? kılavuzda goremedim.
hocam peki biz sozlesmelilerin basvurusu nasıl olacak? kılavuzda goremedim.
sözleşmeli öğretmenlerin bir ayrıcalıgı yok ki ögretmenim,paranızı yatırcaksınız,basvurunuzu yapcaksınız,normal bir birey gibi...
köyöğretmenim
28-Apr-2009, 12:58
ya ceylin nereden yapaağız bunu aday işlemleri bölümüne şifremle girdim ama kpss 2009 görünmüyor
valla arkadasım ben girmeyeceğim için,bu konu hakkında bir bilgim yok,senin için giriş yapayım dedim ama şifrem yok,o yüzden yardımcı olamayacağım..
beyhantoc
28-Apr-2009, 16:52
Ben şimdi girdim açılyor 2009 kpss lisans . Tabi önce para yatırmam gerek yine ekstra masraf bakalım ne zaman bitecek bu işkence...Girecek arkadaşlara şimdiden basarılar.
jöntürkçe
28-Apr-2009, 19:47
arkadaşlar geçen sene sınava girmemiştim,bu yıl da girmeyeceğim.girecek arkadaşlara başarılar dilerim.
ozgemete
28-Apr-2009, 21:00
Valla şaka maka girmeyeceğim artık derken bugün bir bakmışım parayı yatırıvermişim:) Hayırlısı artık ne diyeyim.
Arkadaşlar herkese hayırlı uğurlu olsun. Ben bugün başvurumu yaptım. İnşallah herkes gönlünce puan alır.
sınava girecek arkadaşlara başarılar.ben bu yıl girmiyorum.3 yıldır ömrümden ömür gitti.sonumuz hayır olsun.
mckakuro
30-Apr-2009, 16:10
arkadaşlar ben daha parayı yatırmadım ama benim şifrem yok nasıl öğrenebilirim...
ozgemete
30-Apr-2009, 16:13
arkadaşlar ben daha parayı yatırmadım ama benim şifrem yok nasıl öğrenebilirim...
Mevcut şifrelerini hatırlamayan ve şifresi olmayan adayların şifre edinme işlemleri alınan karar gereği ancak başvuru merkezlerinden yapılabilmektedir
mckakuro
30-Apr-2009, 16:22
hocam geçen yıl şifrelerle mi işlem yaptık biz ben hatırlamıyorum yada bize ne şekilde şifre verilmişti?...
ozgemete
30-Apr-2009, 23:14
Evet şifrelerimizle işlem yapmıştık.İlk şifrelerimiz yanlış hatırlamıyorsam bankaya para yatırdığımızda dekontun üstünde yazıyordu.Sonra ben kendi şifremi başvuru sayfasından değiştirmiştim.
mckakuro
01-May-2009, 15:20
Evet şifremi şimdi hatırladım daha doğrusu hep yanlış girmişim klavye mağduru oldum. Neyse durum düzeldi cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim...
Girmeyi düşünüyordum ama tayin isteyeceğim. Tayin olursa inş. sınav zamanı nerde olacağım bile belli değil.
başvuru sayfası açıldı ama bır türlü kayıt olamadım.eskı sıfremı hatırladıgım halde bır turlu gırıs yapamıyorum.sayfada yenı bır sıfre almamız gerektiği onuda merkezden almamız gerektıgı yazıyor.başvuru merkezınemı gıdecegım yanı???
Mevcut şifrelerini hatırlamayan ve şifresi olmayan adayların şifre edinme işlemleri alınan karar gereği ancak başvuru merkezlerinden yapılabilmektedir. Nüfus cüzdanınız ve T.C. kimlik / Y.U. numaranız ile başvuru merkezlerine şahsen giderek yeni geçici şifrenizi talep edebilirsiniz.Bu işlemden sonra internet üzerinden geçici şifrenizi kalıcı hale getirip , Aday İşlemleri Sistemini kullanabilirsiniz.
bu işlemı yapan var mı varsa yardımcı olursanız sevınırım.
sultanokulöncesi
02-May-2009, 13:12
arkadaşlar kafam karıştı benim:şimdi sitelerde diyorki sabah oturumu 35,öğlen oturumu 45.yani toplam 80 mi ediyo biz öğretmenler için?????
hayır hocam sabah ve ogleden sonra gırdıgımız egıtım bılımlerıde dahıl olmak uzere ıkı oturuma gırıyoruz ve 45 tl verıyoruz.
sultanokulöncesi
02-May-2009, 13:20
çok teşekkür ederim rengin hocam,ben bütün sitelerde azönce dediğim gibi okumuştum,80 mi ediyo acaba demiştim,aydınlattınız sağolun,sizinde başvuru sayfanız açılır biran önce inşallah
bır sey degıl hocam ne demek umarım acılır.......
bıraz once tekrar okudum
Cumartesi sabah + diğer üç oturumdan herhangi birine de girecek
adaylar 45,00 TL; yazıyor hocam.
arkadaşlar yokmu başvuran.................
aytenbarış
02-May-2009, 14:11
ben başvuru yaptım, çalışmadan giriyorum bakalım ne olacak
eskı sıfrenızlemı gırdınız hocam......
aytenbarış
03-May-2009, 14:18
evet hocam rski şifremle girdim,ama 1 gün önce bankaya 45 tl yatırdım.
vBulletin v4.0.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.