Orijinalini görmek için tıklayınız : sözleşmeliyken işlenen suçlar kadroya geçince sicile işlenir mi
bir kişi sözleşmeli öğretmen bir suç işliyor ve soruşturma açılıyor.o sırada kişi kadroya geçiyor.ve bir süre sonra soruşturma bitiyor ve ceza alıyor uyarı.kınama......vb bu kişiyi bağlar mı.yani siciline işler mi.sözleşmeliyken işlenen suçlar kadroya geçince sicile işlenir mi.
Kadroya geçmesi onun aldığı cezayı etkilemez ceza onun siçili ile devam eder.Cezada kadrolu sözleşmeli ayrımı yok.Sonuçta ceza kişiye verilmiş kadrosuna değil
acaba kadroya geçme ihtimalimiz yüzde kaç ?
%50 diyorum ben :D
elifvargelen
26-Apr-2009, 00:21
Bence böyle bir kişinin kadroya alıması saçma.. hatta sözleşmesi feshedilmeli..
Peki aynı şeyler ödüller için de geçerli mi??ayrıca kadroya geçtiğimizde sözleşmeli olarak çalıştığımız zaman dilimi (derece,kıdem,hizmet puanı vs.)sayılacak mı??
jöntürkçe
26-Apr-2009, 10:48
Bence böyle bir kişinin kadroya alıması saçma.. hatta sözleşmesi feshedilmeli..
o kadar peşin hükümlü olmayın,o cezayı haksız yere almış da olabilir.ben 5 eylül 2006'da göreve başladım.başlama yazımı mem'den aldım.gittiğimde okul kapalıydı.geri dönüp mem'e haber verdim.o arada müfettişler gelmiş ve okul kapalı...diğer öğretmenler bir ceza almadı,bense aldım...şimdi benim sözleşmemin feshedilmesi mi gerekiyor?..saçmalık...
mckakuro
26-Apr-2009, 16:20
Gerçekten saçmalık olur bu durumda ancak böyle bir saçmalık yaşanırsa yalnız ülkemizde yaşanır buna da şaşırmam...
vBulletin v4.0.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.